Rahatlatıcı ve Keyifli 4 Oyun Önerisi

Oynarken hem keyif alacağınız hem de rahatlayacağınız 4 oyun.

1- My Time at Portia

Hikayemiz Portia kasabasında geçiyor. Amacımız; kendi yarattığımız karakterimize babasından miras kalan atölyeyi geliştirmek.

Basit bir hikayeye sahip gibi gözükse de içeriği zengin bir oyun. Bu oyunda madencilik, çiftçilik, hayvancılık, balık tutmak, canavarlarla savaşmak, Portia halkına yardım etmek gibi birçok şey yapabilirsiniz. Oyunun en rahatlatıcı tarafı; replikler ve grafikler. Soft grafiklere sahip olan My Time at Portia'da kasaba halkıyla kurduğunuz iletişim sizi huzurlu hissettirecek. Birçok görev ve macerayla kendinize küçük bir dünya oluşturabilirsiniz. 


2- It Takes Two

It Takes Two, 2 kişiyle oynanabilen bir oyun. Hikayemiz, boşanmanın eşiğinde olan bir çiftin, çocuklarının üzülmesinden dolayı gerçekleşen bir sihirle küçük oyuncaklara dönüşmesini anlatıyor. Çiftimizin asıl amacı bu sihri bozmak. Bu amacı gerçekleştirmek için arası kötü olan çiftimiz iş birliği yapmalı ve büyülü bir kitabın verdiği görevleri gerçekleştirmeliler. Oyundaki replikler sizi çok eğlendirecek ve kendinizi hoş bir maceranın içinde bulacaksınız. Oyun sizi küçük bir hayal dünyasına götürecek ve bu dünyada zorlukları arkadaşınızla birlikte aşacaksınız. 


3- Coffee Talk

Visual novel türünde olan bu oyunumuz, insanların ve fantezi ırkların bir arada yaşadığı bir dünyada geçiyor. Oyunda, Washington'da yalnızca geceleri açık olan bir kahve dükkanının sahibiyiz. Dükkanımızı ziyaret eden müşterilerimizle güzel bağlar kuracak ve hoş sohbetler edeceğiz. Türünden dolayı oyundaki en önemli unsur replikler. Onun dışında yalnızca müşterilerinizin kahve siparişlerini hazırlayacaksınız. Hoş ve samimi bir atmosfere sahip olan bu oyun, sizlere keyifli bir deneyim sunacak. Ayrıca piksel grafikleri ve size sunduğu 28 farklı müzik seçeneğiyle rahatlatıcı bir etkiye sahip.


4- Unpacking

Unpacking oyununda, yeni taşındığınız bir eve kolilerdeki eşyaları yerleştirmekle görevlendiriliyorsunuz. Bir bulmaca oyunu denilebilir ama hikayesi daha çok ön plana çıkıyor. Bu oyunun en farklı yönü, hikayeyi size direkt olarak sunmaması. Hikayeyi eşyaları dizdikçe siz keşfediyorsunuz. Taşındığınız her ev size hikayedeki boşlukları doldurma imkanı tanıyor. Bu kısa oyunda; grafikleri, atmosferi ve hikayesi sayesinde güzel zaman geçireceksiniz.