ARKADAŞLARINIZLA OYNAYACAĞINIZ KEYİFLİ BİR OYUN: LEFT 4 DEAD 2

Left For Dead 2 sizi zombilerin istila ettiği dünyasına bekliyor!

İnsanları zombiye çeviren bir salgının ortasında hayatta kalan dört kişinin zombilerle mücadelesini konu alan Left 4 Dead 2, arkadaşlarınızla eğlenmek için oynayabileceğiniz mükemmel oyunlardan biri.

Zombi denilen varlıklarla, artık karşımıza nasıl bir yaratık çıkacak diye düşündüren, çeşitli görevleri olan bu senaryo oyununun içeriğini sizler için elimden geldiğince anlatacağım.

Öncelikle fps tarzı oyunlara alışık değilseniz, oyun sizi zorlayabilir. Genelde çevrimiçi modda oynanan bir oyun. Steam’de mevcut hatta şuan kış indirmiyle oldukça uygun bir fiyata oyunu satın alabilirsiniz.

Oyunun temel olayına geçecek olursak; Güney Amerika şehirlerinde zombi istilası patlak veriyor. Siz ve takım arkadaşalarınız bölümü geçmek için gerekli görevleri yapıp o şehirden kurtulmaya çalışıyorsunuz.

Ekipler diğer çevrimiçi oyuncularla beraber 4 kişilik. Genelde birlikte takılmanız gerekiyor çünkü ayrıldığınızda zombilerin sizi avlaması çok kolay oluyor ve bölümü geçemiyorsunuz. Bu açıdan tam bir takım oyunu.

Oyunda çeşitli yerlerde silahlar, cephaneler, sağlık, molotoflar vs. var. Bunları toplayarak zombilerle savaşıyorsunuz.

Ağlayan bir ses duyduğunuzda sakın ateş etmeyin! O ağlayan bir cadı ve ateş ettiğinizde olaylar patlıyor, zombi sayısı artıyor ve curcuna başlıyor. Ona hiç yanaşmamaya çalışın.

Arkadaşınız düştüğünde onu kaldırın, can basın. Bir kişinin bile eksikliği oyunu çok etkiliyor. Gerçekten tam anlamıyla arkadaşlarla oynanmalık bir takım oyunu denilebilir.

Çok derin ve anlamlı bir senaryosu yok.

Keyif alalım, arkadaşlarla vakit geçsin diyorsanız harika!

İyi oyunlar :)