Avatar Severlere Müjde!

2025 Avatar Yılı Olacak!

Yeni Avatar: The Last Airbender çizgi dizisinin yayınlanma tarihi ve detayları duyuruldu. Avatar Studios ve Paramount Pictures bünyesinde hazırlanan yeni dizi serisi Korra’dan sonraki Avatar’a odaklanacak ve bu macera sevenleriyle 2025’te buluşacak.

 Bu güzel haberlere ek olarak, animasyon dizisi yayınlandıktan sonra bu dönemde geçen ve yeni Avatar’ı içeren bir animasyon filminin de sinemalara geleceği bidirildi. Aynı zamanda Avatar News'un yapyığı açıklamaya göre filmin Aang ve arkadaşlarının genç/yetişkinlik dönemlerini konu alacağı konuşuluyor. Filmin konusu ve odağı ile ilgili net bilgilere sahip olamasak da bu bekleyişin çok uzun bir bekleyiş olmayacağı iddia ediliyor. Avatar News'a göre animasyon filmi 10 Ekim 2025'te bizlerin karşısına çıkacak.

Dizinin, Korra olaylarından kaç yıl sonrasında geçeceğine dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Tabii bununla birlikte dizinin potansiyel konusu ve zaman dilimiyle ilgili ilginç teoriler ortaya atıldı. Örneğin eski Avatarlara dayananarak basit bir tahminle, yeni animasyonun The Legend of Korra olaylarından 100 yıl sonrasında geçmesi gerektiğini düşünebiliriz. Eğer dizi bu şekilde ilerlerse, Avatar dünyası bizim şuanki dünyamızda ve zamanımızda geçebilir.

Yapımın hem diziyi hem de animasyon filmi aynı yıl içinde çıkaracak olması, bu yapımların devamının da gelebileceğini, planlanan daha büyük projelere zemin hazırlandığını düşündürüyor. Umarız ki öyle de olur.

Ben Aang'i ve diğer herkesi çok özledim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşağıdaki linkten Avatar ile ilgili son gelişmelerin anlatıldığı videoyu inceleyebilirsiniz.