Babalar, babalarımız...

Babalar günü kutlu olsun!

Herkese merhaba! Bugün 19 Haziran Babalar Günü. Kişisel olarak pek önemsemesem de sevgili babam böyle özel günleri önemser ve kutlama yapmayı sever. Ben de babam için düşündüğüm hediyelerden bir yazı oluşturmaya karar verdim.

İlk olarak baba kişisinin özel zevklerini ve hobilerini biliyor olmamız lazım. Mesela benim babam Fenerbahçeli'dir, yürüyüş yapmayı ve fotoğraf çekmeyi sever.

  1. Taraftarı olduğu takımın herhangi lisanlı ürünü eminim sevindirecektir.
  2. Günlük olarak spor yapıp aktif kalmayı seven babalar için iyi bir spor ayakkabısı yine yüzleri güldürür.
  3. Amatör fotoğrafçı ruhlu babalar için yeni çıkan akıllı telefonlar, yüksek megapikselli kameraları ile gönüllerde taht kuracaktır (Tabii telefonu babişkomuzun kredi kartından alıyoruz).
  4. Ben kendimi bildim bileli babamın sol kolunda bir saat mutlaka olur. Bu yüzden şık görünümlü bir kol saati babamıza neden favori çocuğu olduğumuzu hatırlatır.
  5. Son olarak anneme asla toz kondurmayan babam için en iyi babalar günü hediyesi annemle baş başa bir haftasonu kaçamağı olabilir. Bunun için de gerekli acentalardan rezervasyon yaptırıp ebeveynlerinizi havalimanına uğurlayabilirsiniz.

Hayatımın her anında yanımda olan babacığım için dünyaları önüne sersem az kalır çünkü kendisi gezegenin en fedakar babasıdır. Elimde olan imkanlar dahilinde ilk aklıma gelen hediyeler bunlardı. Sizde babanıza göre kişiselleştirebilir, yüzünü güldürebilirsiniz.