Bazı Podcast Önerileri

Yaşamın akışında podcastleri bir yardımcı olarak görüyorum ve samimiyetle paylaşılan her bir deneyimin çok değerli olduğunu düşünüyorum.

Özellikle toplu taşıma kullanırken bana eşlik eden bazı podcast isimlerini aşağıya bıraktım.


  1. Seda Talks

Seda Erkman'ın kişisel gelişim, farkındalık, mindfulness konuları hakkındaki kendi yaşam deneyimlerini, düşüncelerini ve hissettiklerini paylaştığı podcast programı. Bu podcasti dinlerken bu konulara ilgiliyseniz samimiyetle ve bilgece kendi düşüncelerini ve deneyimlerini olduğu gibi aktaran bir arkadaşınızı dinliyormuş gibi hissedebilirsiniz.

2. Gece Yarısı Muhabbetleri ve Uykusuzluk

Onuraliben'in eğlenceli podcast yayını, akışta harika şarkılar çalıyor ve gündeme, hayata ilişkin görüşlerini, tespitlerini esprili, kendine has bir şekilde paylaşıyor. - Yüksel ey modum!

3. Anadolu'nun Şifacı Kadınları

Didem Mollaoğlu'nun Anadolu'nun şifacı kadınlarını konuk ettiği podcast programı. Her kadının hikayesi özel ve kendine has. Beyaz yaka hayatını bırakıp yeni bir yola koyulanlar, yaşadığı mistik deneyimlerle hayatı değişenler ve daha bir çok kadının öyküsünü dinlemek isterseniz buyrunuz.

4. Yakın İlişkiler

İlişkiler, yalnızlık, flört, bağlanma biçimleri ve daha bir çok konu üzerine bilimsel bulguların ve gündelik yaşam deneyimlerinin paylaşıldığı keyifli bir podcast yayını.