Best Brands of "New Money"

New Money stilinin en bilinen markalarını birlikte inceleyelim.

Geçen hafta size new money trendinden ve yapıtaşlarından bahsetmiştim. Bu hafta ise new money trendinin gösterişi ve zenginliği en çok belli eden markalarından bahsedeceğim.

Louis Vuitton:

1854 yılında kurulmuş Paris menşeili marka çok uzun zamandır new money dendiğinde akla gelen ilk markalardan olmayı başarıyor.

Cardi B wearing a full of Louis Vuitton monogram jacket.

Georgina Rodríguez 1.1

Dior:  LVMH bünyesindeki marka özellikle full monogram ve logolu tasarımlarıyla new money stilinin yapıtaşı olan markalardan biridir.

Khloe Kardashian and her daughter True Thompson wearing matching Dior suits.

Kylie Jenner and her daughter Stormi Webster wearing matching Dior coats.

Burberry: Her ne kadar son birkaç senede eski ününü kaybetmiş olsa da kendine ait ikonik deseniyle Burberry çok uzun yıllardır new money denince akla gelen ilk markalardan biri olmayı başarıyor.

Cardi B and her daughter Kulture wearing matching Burberry skirts and caps.

Rihanna wearing a Burberry trench coat.

Balenciaga: Balenciaga, özellikle son birkaç senede Kanye West, Kim Kardashian gibi globaldeki ünlü new money kişilikleri marka yüzü yapmasıyla new money stilinin en bilinen markalarından biri haline gelmiştir.

Kim Kardashian wearing a full monogram of Balenciaga jumpsuit.

Rihanna wearing Balenciaga fur.

Hailey Bieber on Balenciaga hoodie.

Fendi: 1925'te Roma'da kürk ve deri atölyesi olarak kurulan marka, günümüzde dünyanın en çok tanınan ve new money stiline de en çok uyan lüks moda markalarından biridir.

Kylie Jenner wearing a full monogram Fendi dress.

Gucci: Özellikle Tom Ford'un kreatif direktörlüğünü yaptığı dönemden sonra new money stilinin en çok aranan markalarından olmuştur.

Bunun gibi büyük markaların dışında özellikle bu üst segment markaların işbirlikleri de new money stili için büyük önem taşır.

Bkz: Fendi x Versace

Gigi Hadid running in the Fendace runway show in Milan.

Naomi Campbell running in the Fendace runway show in Milan.