Bilinç Altının Gücü: Çekim Yasası

Nedir bu Çekim Yasası?

Size bugün son zamanlarda sosyal medyada çokça karşımıza çıkan, aslında hep var olan çekim yasasından bahsetmek istiyorum. Son zamanlarda metal olarak zihnimizi yönetme ihtiyacı hissediyor, istediklerimizi bilinçaltında gerçekleştirme alternatiflerine yöneliyoruz. 

Peki nedir bu Çekim Yasası gerçekten var mı yok mu?

Çekim yasasının en temel tanımı; neye odaklanırsanız onu hayatınıza çekeceğinizdir. Dikkatiniz, odağınız ve enerjiniz, evrenin size neyi yönlendireceği belirler. Bunu kasıtlı olarak yapsanız da yapmasanız da çekim yasası her zaman çalışır.

Evrende, benzer benzerini çeker. Maddedeki titreşimler, diğer nesnelerdeki benzer titreşimlere otomatik olarak çekilir ve onlarla rezonansa girer. Aynı şey insanlar için de geçerlidir. Negatif olduğunuzda, negatif enerjiyi kendinize çekersiniz ve daha fazla negatif olay yaşamanız daha olasıdır. Pozitif olduğunuzda da tam tersi geçerlidir.

ÇEKİM YASASINI HAYATIMIZDA NASIL AKTİF EDERİZ?

Mesela sabah uyandınız, hayatta olduğunuz için mutlusunuz ve nefes aldığınız için şükrediyorsunuz:

Güne başlamadan önce hedeflerinizi belirlemelisiniz ve bu hedefleri gerçekleştirmeniz için yardımcı olacak kişiler için sessizce teşekkür edersiniz.

İnsanları, mekanları ve koşulları, hedeflerinizi gerçekleştirmenize aracı olacak olası fırsatlar olarak görürsünüz.

Zihninizle amacınızı kendinize çektiniz. Zihninize dikkat etmesini, odaklanmasını ve belirli bir şeyi aramasını söylediğiniz için, istediğiniz şeyi çekebilirsiniz!


Çekim yasası sihirli ya da büyülü bir şey değildir. Sadece duygularınızı ayarlamak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için zihinde pozitif dalları düşünme halidir.

Burada bilmeniz gereken şey; çekim yasasını destekleyen hiçbir deneysel ve bilimsel kanıt yoktur. Sözde bilim olarak kabul edilir. Sadece olumlu ve olumsuz düşüncelerin hayatımıza getirileri üzerinden bir inanış vardır.

Bence olumlu düşünmenin hayatımızdan götürdüğü hiçbir şey yoktur, inanıp inanmamak tabi size kalmış. Hayatınızda Çekim Yasasını alternatif olarak görebilirsiniz.