Bir kadın daha öldürüldü!

E.T., mutfaktan aldığı bıçakla Şule A.T.'yi boynundan yaraladı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde E.T., boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Şule A.T.'yi (21) kayınvalidesinin evinde bıçaklayarak öldürdü.

Dün akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi'nde yaşanan olayda, ayrı yaşayan ve bir çocukları bulunan E.T. ve Şule A.T. çifti, bir süre önce boşanmaya karar verdi. Bunun üzerine Şule A.T., ailesinin evinde yaşamaya başladı. Kimsenin olmadığı zamanı kollayan E.T. bir süredir görüşmediği eşi Şule A.T. ile konuşmak için kayınvalidesinin evine gitti. Aralarında tartışma çıktı. Burada yaşanan tartışmada E.T., mutfaktan aldığı bıçakla Şule A.T.'yi boynundan yaraladı. Genç kadın yere yığılırken, cani koca E.T., ise olay yerinden kaçtı.


Sesler üzerine komşular E.T.'yi ihbar etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilse de Şule A.T.'nin yaşamını yitirdiğini belirlendi. Yapılan incelemenin ardından genç kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.


Şüpheli E.T. ise olaydan 20 dakika sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Bağlar ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. 

Kaynak: Sputnik