Bir Sergi Önerisi: Hiçbir Yer

Mehmet Sinan Kuran'ın kişisel sergisi "Hiçbir Yer" 4 Aralık'a kadar Anna Laudel'deki galeride sergileniyor.

Mehmet Sinan Kuran'ın kişisel sergisi "Hiçbir Yer" Beyoğlu'nda bulunan Anna Laudel'deki galeride 4 Aralık'a kadar segilenmektedir. Bu sergi, sanatçının daha önceki "Posthumous" sergisinin devamı niteliğindedir. Sanatçının origami tarzında hazırladığı sergi çocukluk, gençlik ve yaşlılık gibi hayatımızın çeşitli evrelerini neşeli, mistik ve bilim kurgu tarzında yansıtıyor. Ruhun özgürlüğüne, insanın hüzünlü ve mutlu ruh hallerine bu sergi sayesinde tanıklık edebilirsiniz.

Sergi, "Yer, gök ve deniz" ismiyle üç ayrı bölümden oluşuyor. Renkli, canlı bir formla kaotik dünyayı ve yaşamı yansıtan bu eserler seçkin bir üsluba sahiptir. Genel olarak sergiyi gezdiğinizde kendinizi Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (The Curious Case of Benjamin Button) filmindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu serginin ziyaretçilerine sorgulattığı temel şey ise hayattaki olasılıklardır. Özellikle sergiyi gezmeden önce Mehmet Sinan Kuran'ın Cihan Ataş ile Hiçbir Yer (Nowhere) üzerine yaptığı röportajı okuyabilirsiniz.

https://medyascope.tv/2022/09/12/mehmet-sinan-kuran-ile-hicbir-yer-sergisi-uzerine-soylesi-bir-kapidan-girdik-bu-dunyaya-bir-daireyi-tamamlayip-ayni-kapidan-cikiyoruz/