Captain Fall

Yetişkinlere yönelik animasyon komedi dizisi Captain Fall Netlfix'te.

Netflix yetişkin animasyon kolunun başkanı Mike Moon diziyle ilgili şu açıklamaları yaptı: “Jon Iver ve Jonas Norsemen’la bütün dünyadan insanların eğlendiği bir hikâye yarattılar. Hayranlara bu ikilinin absürt fantastik zekalarının animasyon halini izletebilmek için sabırsızlanıyoruz.”

Uluslararası bir kartel, lüks gemi yolculuğu paravanıyla yaptıkları kaçakçılıkta yakalanmaları durumunda suçu üzerine yıkabilecekleri saf bir kaptana ihtiyaç duyuyorlar. Sınıf sonuncusu olan ve beceriksizliğiyle ön plana çıkan Fall, bu gemi için mükemmel bir tercih oluyor.

Dizi hiç arkadaşı olmayan, hor görülmüş, iteklenip kakılmış ve özgüveni yerlerde olan karakterimizin büyük bir lüks gemi seyahati firmasında kaptan olmasıyla değişen hayatını konu alıyor olsa da aslında onun hayatı değişmiyor, çevresindekilerin ona karşı tutumları değişiyor. Komedi dizisi olarak geçse de zaman zaman drama da yer veren dizide bolca cinsel ve şiddet içeriği olduğunu belirtmeliyim.


Absürtlüğe, ironiye ve iğnelemeye doyacağınız, keyifle izleyebileceğiniz 10 bölümlük bir dizi. Yeterli izleyici kitlesine ulaşamadığı için 2. sezon onayını alamasa da yetişkinlere yönelik animasyonlar arasında dikkat çekici olduğunu söylemek mümkün.