Disney'in Animasyondan Uyarlanan Filmleri

Disney, yıllardır hepimizin severek izlediği animasyon filmlerinin bazılarını ''canlı çekim'' olarak bizlerle yeniden buluşturdu.

Malefiz

Küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz, insanların kralının kızı olan prenses Aurora’yı lanetler. Fakat Aurora büyüdükçe, Malefiz onun gerçek barışı sağlayacak yegane anahtar olduğunu fark edecektir. 

Mulan

Disney'nin 1998 yapımlı klasik animasyon filminin canlı çekim uyarlaması olan Mulan, Çinli genç bir kadının erkek kılığına girerek hasta babası yerine İmparatorluk Ordusu adına çarpışmasını ve bu süreçte Çin'in gelmiş geçmiş en cesur kahramanlarından biri olma hikâyesini anlatıyor.

Aslan Kral

Ormanın kralı olan babası Mufasa'ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar'ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa'yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir.

Alaaddin

Alaaddin hayatını Agrabah şehrinde hırsızlık yaparak geçiren bir gençtir. Bir gün sihirli bir lamba bulur ve lamba cininin yardımıyla sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken başına bela açar.

Cindirella

Üvey annesi ve üvey kız kardeşlerinin kötü davranışlarına maruz kalan Sindirella, peri annenin yardımıyla prensin balosuna gider. Gece yarısı olmadan evde olması gereken Sindirella balodan kaçar. Prens bu gizemli kızın camdan ayakkabasını bulur ve onu aramaya başlar.

Alice Harikalar Diyarında

Alice, elinde saatine bakarak hızla giden bir tavşan görür ve merakla onu takip eder. Tavşanın deliğe atlamasıyla Alice de arkasından atlar. Artık Alice bambaşka bir dünyadadır.

Güzel ve Çirkin

Belle babasını kurtarmak için kenidini feda eder ve bir canavara ait olan şatoda onunla birlikte yaşamaya başlar. Onu tanıdıkça göründüğü gibi olmadığını anlar.