Etnik, Doğayla İç İçe ve İddialı: Begüm Khan

"Her zaman kol düğmeleri hakkında gizemli bir şeyler olduğunu düşünmüşümdür"

Türk mücevher tasarımcısı Begüm Kıroğlu’nun markası olan Begüm Khan’ın tek amacı görünümünüze benlik iddiası katmak.

Sıra dışı ve özgün mücevher tasarımlarıyla dikkat çeken Begüm Khan, taktığınız andan itibaren sizi farklı bir dünyaya sürükleyecek. Kariyerine abisine istediği tarzda bir kol düğmesi bulamayıp kendisi tasarlama kararı verdiği anda başlayan Kıroğlu, o günden itibaren eşsiz yeteneği ve hayatta var olan güzellikleri görme biçimiyle özgün ve eşsiz takılar tasarlamaya başlamıştır. Günlük yaşamdan ve doğadan ilham aldığı bu takıları kendi etnik yaşam tarzıyla birleştirip bize sunan Begüm Kıroğlu sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı etkiliyor. Bu kendine has tasarımlar genelde takı dünyasında çok karşılaşılmayan hayvan veya etnik sembollerden oluşuyor. Baktığınız anda Begüm Khan takısı olduğunu anlayacağınız bu iddialı ve şık tasarımlar kişiye özgüven ve farklılık katarken aynı zamanda da herkesin içindeki etnik duyguyu ortak bir nesnede birleştiriyor.

Osmanlı - Türk sanatı/ kültürü, Çin sanatı/ kültürü, Uzak Doğu ve Hindistan gibi birçok farklı bölgeden ilham taşıyan tasarımlar tüm dünyaya damga vurmakta. Doğadan alınan ilhamla da iddiasını ortaya koyan bu takılar takılarınız arasındaki en gözde parçalarınız olmaya hazır.

Kendinizi nasıl tanımladığınız veya nasıl bir tarza sahip olduğunuz fark etmez. Özellikle 2023-24 tüm zıtlıkları bir araya getirmeyle meşgulken siz de minimal tarzdan goth tarza kadar her noktada bu takılara ruhunuzda ve bedeninizde yer verebilirsiniz :) <3