Gerilim-Korku-Suç Temalı Kore Dizi Önerileri

Gerilim, korkuseverler koşuuuunnn :)

Merhabaaaa! Gerilim-Korku-Suç türlerinde birbirinden heyecanlı ve harika 10 kore dizi önerisiyle geldimmmm! Hadi başlayalımm.

1- Kingdom

Bu listenin korku zirvesi benim için kesinlikle Kingdom. Zombili korku yapımlarından hoşlanıyorsanız bu diziye bayılırsınız.

2- Sweet Home

Adını duymuş olabileceğiniz bir dizi. İzlerken her şeye hazır olmalısınız. Ters köşe yapan bir yapım.

3- Flover of Evil

Muazzam bir yapım. Bu diziyi izlerken bazen gerildim bazen şaşırdım. Tek sezon olduğu için bir oturuşta bitirilir. Keşke daha çok sezonu olsaydı.

4- Gannibal

! Öncelikle belirtmek isterim ki ışığa duyarlıysanız bu diziyi izlemeyin! Yanıp sönen ışık sekansları ya da şekilleri sizi rahatsız edebilir!

Köyde geçen esrarengiz olayları konu alan ve köylerden uzun bir süre ürkmeme neden olan o dizi, tavsiye edilirr.

5- Vagabond

Listedeki en en en heyecan verici yapım olabilir. Bir an olsun başından ayrılmadım. Her bir karakter öyle iyi işlenmiş ki. Konu, müzikler, oyunculuklar... Dizinin bir sahnesinde Türkiyemizin de ismi geçiyor üstelikkk (Asalım bayrakları hahaha).

6- Dr. Brain

Nörolog bir doktorun oldukça ilgi çekici ve sürükleyici hikayesi. Hafıza, beyin, teknoloji, bilinç gibi farklı konularla ilgileniyorsanız bakmanızı öneririm.

7- Mouse

Seri katil temalı yapımları seviyorsanız, izleyin. Olay bir seri katilin etrafında dönüyor. Karakterlerin kendi içlerinde yaşadıkları çatışmaları da yakından görebilirsiniz.

8- Connection

Ji Sung gibi başarılı bir aktör varsa, o dizinin kötü olma ihtimali yoktur. Bu dizi de öyle. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığının kanıtı.

9- My Name

Öldürülen babasının intikamını almaya çalışan bir kızın, bol aksiyonlu heyecanlı gerilimli hikayesi. Güzel bir diziydi.

10- The Devil Judge

Bu diziyi pek çok açıdan çok sevdim. İnsana pek çok şeyi sorgulatıyor. Hayatın o kadar içinden bir dizi ki. Adalet kavramını sorguluyorsunuz. Mahkemedeki davalar halka canlı yayınlanıyor, vatandaşlar davalara oy veriyor ve suçlu elitleri cezalandırıyor. İzlemelisinizzz.

10. sıradaki bu muhteşem yapımla son noktayı koymak istedim. İyi seyirler. :)