Henry Cavill, The Witcher'daki Rolünden Ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde ''The Witcher'' dizisinden ayrıldığı açıklanan Henry Cavill'ın yerine geçecek isim ise belli oldu.

Andrzej Sapkowski'nin kitabından uyarlanan ve Netflix'te yayımlanan ''The Witcher'' dizisinin başrolü Henry Cavill, serinin dördüncü sezonunda yer almayacağını geçtiğimiz günlerde açıkladı.

Cavill, Instagram hesabından bir video paylaşarak haberi kendisi açıklarken rolün yeni sahibinin kim olacağı konusu da fazla merak uyandırmadan hemen açıklığa kavuşturuldu.

''Geralt'' rolüne, Henry Cavill'dan sonra gelen isim ise ünlü oyuncu Liam Hemsworth oldu.

Superman rolüne geri döneceği kesinleşen Henry Cavill'in, The Witcher dizisinden ise filmin yoğunluğundan dolayı ayrıldığı söylenmekte. The Witcher serisinin oldukça büyük bir hayranı olduğunu söyleyen Henry Cavill, bu rolde yer almak istediğini, dizi yapılmadan önce yapımcılara bizzat görüşerek kendilerine iletmişti. 2023 yılında dizinin üçüncü sezonu yayımlanacak olup ''Geralt'' rolünde Cavill'ı son kez izliyor olacağız.

Toplamda yedi sezondan oluşacak olan The Witcher'da, Liam Hemsworth'ü dördüncü sezondan itibaren ''Geralt'' rolünde izleyeceğiz. Kendisinin de bu serinin büyük bir hayranı olduğunu söyleyen Hemsworth, sosyal medyada paylaştığı gönderide de mutluluğu ayrıca dile getirdi.

Görseller:

IMDb

https://www.google.com/search?q=liam+hemsworth&tbm=isch&ved=2ahUKEwjmobSjnYj7AhXFnv0HHTRFBsMQ2-cCegQIABAA&oq=liam+hemsworth&gs_lcp=CgNpbWcQAzIECCMQJzIECCMQJzIHCAAQgAQQAzIHCAAQgAQQAzILCAAQgAQQsQMQgwEyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABFC5A1iVCGDVDGgAcAB4AIABwgKIAYsMkgEHMC4xLjMuMpgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=3JJeY-bDHsW99u8PtIqZmAw&bih=685&biw=1396#imgrc=ka32uvrPoOs8MM&imgdii=07tDcWSsLf_YmM