'İnsanlığımı Yitirirken' İsimli Kitabın Mangası Yayımlandı

'İnsanlığımı Yitirirken' sonunda Türkçeye çevrildi.

Japon yazar Osamu Dazai'nin aynı isimli kitabı, Junji İto'nun çizimiyle raflardaki yerini aldı. Gerekli Şeyler tarafından yayımlanan İnsanlığımı Yitirirken, insanların içinde bir türlü kendi yerinin bulamamış ve onları anlayamamış bir karakterin hikayesini anlatmaktadır.

Yaşadığı yalnızlığı okurken karakterle birlikte siz de hayatı sorgulamaya başlıyorsunuz. Edebiyat dünyasını sarsan bu kitabı, şimdi de Junji İto'nun gözünden okuyoruz.

ÇEVRESİNDEKİLERİN MUTLULUĞUNA ANLAM VEREMİYOR, BUNA RAĞMEN KENDİSİYLE İLGİLİ NELER DÜŞÜNDÜKLERİ KONUSUNDA ENDİŞELENMEDEN EDEMİYORDU. YOUZOU OOBA, KAYGILARI TARAFINDAN EZİYETE UĞRUYORDU. ÇARESİZLİĞİ YÜZÜNDEN ŞAKLABANLIK YAPMAYA BAŞLADI. KENDİNİ ŞAKLABANLIĞA ADAYAN YOUZOU, GÜNLERİNİ SÜREKLİ ÖLÜMÜ DÜŞÜNEREK GEÇİYORDU.

Japon manga çizeri olan Junji İto, İnsanlığımı Yitirirken'den oldukça etkilenmiş olacaktır ki, hikayeye kendi bakış açısıyla yeni bir soluk getirmiş. Korkutucu hikayeleriyle ve çizimleriyle ünlü olan Junji İto'yu okumadan önce uyarı yapmak isteriz, çünkü sizi sarsacak ve etkileyecek çizimlere sahip. Şimdiden keyifli okumalar dilerim!