Into The Night | Dizi Tavsiyesi #2

Eğer aksiyon ve macera dolu bir dizi arıyorsanız "Into The Night" sizin için doğru bir seçim olabilir!

İlk sezonu ile 1 Mayıs 2020'de Netflix'te gösterime girmiştir. Yapım aynı zamanda Netflix'in ilk Belçika orijinal serisidir.

Dizinin Konusu:

Dünyada her şey yolunda giderken bir anda Güneş öldürücü bir hal alır. Bunu fark eden İtalyan NATO askeri Brüksel'e giden bir uçağa yönelir. Asker uçağa silahı ile birlikte girer ve uçağı kaçırıp erken kalkış talep eder. Dizi başında kaçırma nedenini sadece pilot bilirken ilerleyen zamanlarda insanlar Güneşin öldürücü etkisini internet vasıtası ile fark eder. Dizi uçağın içerisindeki insanların etrafında geçiyor.


İkinci sezonunda ise kurtulan insanların askeri bir komuta altında bulunan sığınakta geçirdiği zamanı anlatmaktadır. Bu süre içerisinde yiyecekleri kısıtlı olan ve sürekli olarak siyasi çatışmalara giren kurtulanlar en sonunda birbirleri ile anlaşmazlık yaşayıp büyük bir kargaşaya yol açacaklardır.

*spoiler içerir* Son bölümünde ise Türk oyuncu olan Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi ile araştırmacı bir Türk grubun dahil olduğu durum ile sezon finali yapılmıştır.


Into The Night dizisi ne kadar Belçika yapımı olsa da farklı milletlerden de karakterler olmasıyla diziye olan ilgi artmış olup hikayesiyle birlikte izleyicileri de kendisine çekmeyi başarmıştır.

Dizinin ana karakter olarak gösterilen Belçikalı harici kişilerin milletleri ise şu şekildedir;

İtalyan, Türk, Polonyalı, Rus, Arap.

Başrollerden biri olan Türk karakterini ise Mehmet Kurtuluş oynamaktadır.

Eğer aksiyon ve macera dolu bir dizi arıyorsanız, "Into the Night" sizin için doğru bir seçim olabilir.

Aynı zamanda, insanların hayatta kalma mücadelesi, dayanışma ve rekabet gibi konuları da içeren bu dizi oyuncuların performansıyla sizleri heyecanlandıracaktır!