Jacquemus'un dev çantaları Paris'te yarışıyor

Aslında her şey göründüğü gibi değil.

Günümüz moda dünyasında adını sıklıkla duyduğumuz ve tasarımcı Simon Porte Jacquemus’e ait Fransız moda markası Jacquemus, Paris sokaklarında dolaşan tekerlekli Le Bambino çantasının dev versiyonlarını içeren keyifli bir Instagram videosu paylaştı.

Mart ayındaki Paris Moda Haftası sırasında marka, gerçek hayattan daha büyük bir tost dilimi ve ekmek kızartma makinesi ile markanın logosuyla etiketlenmiş çamaşır makinelerini içeren bir sergi düzenlemişti.

Micro çantalarıyla tanınan Jacquemus, kahverengi, turuncu ve pembe renklerde otobüs boyu deri çantalarla bu kez ters köşe yaptı.


“I THINK I LIKE PARIS NOW”

Devasa boyutlardaki tekerlekli Jacquemus çantaların Paris sokaklarında boy gösterdiği video, “SANIRIM ŞİMDİ PARİS’İ SEVİYORUM” ifadesiyle paylaşıldı. Dikkatli bakıldığında kaldırımda “BAMBİNO” ve “JACQUEMUS” yazısı görülmekteydi. Orijinalliğine rağmen, bir marka temsilcisi videonun aslında gerçek olmayıp 3D sanatçısı Ian Padgham’ın ürettiği bir CGI FX videosu olduğunu doğruladı.

Bu haber Le Bambino’nun içinde seyahat etmeyi umanları hayal kırıklığına uğratsa da video markanın hedeflediği etkiyi yakaladı.