"Korkuya Yeniden Gülümseme: Scary Movie Serisi Yeniden Canlanıyor!"

Korkuyla alayın eğlenceli dönüşü! Scary Movie serisi, klasik korku filmlerine bir kez daha komik bir bakış açısı getiriyor.

Paramount Pictures, klasik bir korku, bilimkurgu ve slasher filmlerinin parodilerini içeren ikonik Scary Movie serisinin geri dönüşünü duyurdu. Yeni bir Scary Movie yapımıyla, popüler Korkunç Bir Film serisi yeniden canlandırılacak. İlk olarak 2000 yılında izleyicilerle buluşan Scary Movie, Scream, Know What You Did Last Summer, The Shining ve The Sixth Sense gibi popüler korku hikâyelerine getirdiği parodi bakış açısıyla büyük ilgi görmüştü.

Yapım, sadece 19 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 278 milyon doların üzerinde bir hasılat elde ederek bir klasik haline gelmişti. Ana karakter Cindy Campbell'ın (oyunculuğunu Anna Faris'in üstlendiği) popülaritesi ve ilk filmin başarısının ardından, seri 2001, 2003, 2006 ve 2013 yıllarında devam filmleriyle izleyiciyle buluşmaya devam etti.

Şimdi ise Paramount Pictures, 11 yıl aranın ardından ünlü seriyi yeniden başlatma kararı aldı. Yeni yapım hakkında henüz çok az bilgi verilmiş olmasına rağmen, çekimlerin bu yıl içinde başlayacağı ve 2025'te seyirciyle buluşacağı belirtiliyor. Yapımın yönetmeni henüz belirlenmemiş olsa da, serinin yapımcılarından Neal H. Moritz'in projede yer alacağı biliniyor. Moritz ayrıca The Fast and the Furious ve Sonic the Hedgehog gibi filmlerde de yapımcı olarak çalışmıştı.

Scary Movie serisi bugüne dek, Scream, Know What You Did Last Summer, The Shining, The Sixth Sense, The Exorcist, The Poltergeist, The Grudge, War of the Worlds, Planet of the Apes ve Paranormal Activity gibi çeşitli türlerden yapımların parodilerini içeriyordu. Yeni macerada hangi filmlerin parodilerine yer verileceği henüz belirsiz.

Serinin toplamda 896 milyon dolarlık bir hasılat elde ettiği göz önüne alındığında, son filmin hayranlar tarafından eleştirilmesine rağmen, Scary Movie serisinin yeniden başlatılması heyecanla karşılanıyor. Hangi oyuncuların yeni yapımın kadrosunda yer alacağı ise ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.