Marvel'ın 5. ve 6. Evresi Comic-Con'da Duyuruldu

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Comic-Con'da Marvel, gelecek olan yeni yapımlarını açıkladı.

Herkesin bildiği üzere tüm ilgi ve gözler 21-24 Temmuz arasında gerçekleşen Comic-Con International'daydı. Birçok yapımın tanıtıldığı Comic-Con'da en çok merak ve sabırsızlıkla beklenen yeni gelişmeler ise elbette ki Marvel cephesindeydi. Tabi bu ilginin farkında olan Marvel, hepimizin beklentilerini fazlasıyla karşılayan yeni haberlerini tüm dünyaya sundu. Marvel Cinematic Universe'ın beşinci evresinde olacak olan yapımlar açıklanırken aslında bu evrenin altıncı evreye hazırlık olduğunu, bunun yanı sıra ise altıncı evredeki üç büyük yapımın duyurusu da şimdiden yapılmış oldu.

Şu anda içinde bulunduğumuz dördüncü evre halen devam etmekte ve sıradaysa 10 Ağustos'ta Disney+'ta izleyeceğimiz, beş bölümden oluşacak olan mini dizi I Am Groot bulunmakta. Yayımlanan fragmanda sevimli bebek Groot'umuzu ve onun maceralarını oldukça eğlenerek izleyeceğimizi apaçık görmekteyiz.

17 Ağustos'a gelindiğinde ise dokuz bölümden oluşacak olan bir diğer dizimiz olan She-Hulk: Attorney at Law'da yeni kahramanımız Jennifer Walters'la tanışacağız.

Dizilerin ardından dördüncü evreyi belki de en çok beklediğimiz yapımların başında olan ve 11 Kasım'da vizyona girecek olan Black Panther: Wakanda Forever filmi ile kapatacağız. Chadwick Boseman'ın beklenmeyen ve tüm dünyayı sarsarak üzen vefatının ardından hikâyenin nasıl devam edececeği merak konusuydu. Yayımlanan fragmanın hüzünlü ve ağır havasının yanında Wakanda' da bir savaşın olacağını ve yeni karakterlerin ortaya çıkacağını görmekteyiz.

Aşağıda bulunan görselde MCU'nun gelecek olan beşinci evresindeki projeleri tarihleriyle beraber görmekteyiz.

Altıncı evreyi başlatan ilk film olacak olan Fantastic Four, yıllardır beklenen yapımlardan biri olmasının yanında Marvel, aynı yıl içerisinde iki tane Avengers filminin vizyona gireceğinin haberini vermesiyle hem Comic-Con'daki salon hem takipte olan hayran ve izleyicileri coşkuya boğmuş oldu. Bu iki filmin isimleriyse şu şekilde: Avengers: The Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars.

Görseller:

https://www.google.com/search?q=wakanda+forever+poster&tbm=isch&ved=2ahUKEwi_yPO57qP5AhWM-qQKHZlLCWYQ2-cCegQIABAA&oq=wakanda+forever+poster&gs_lcp=CgNpbWcQAzIFCAAQgAQyBAgAEB4yBggAEB4QBTIGCAAQHhAIMgYIABAeEAU6BAgjECc6BAgAEENQ7gJYyhhgjhpoAHAAeACAAfQBiAHfCJIBBTAuNS4ymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=HtjmYr_BNIz1kwWZl6WwBg#imgrc=aUE9UvdMXMr-lM

https://www.google.com/search?q=marvel+logo&tbm=isch&ved=2ahUKEwiM-5_c86P5AhWu8bsIHe1ED_sQ2-cCegQIABAA&oq=marvel+logo&gs_lcp=CgNpbWcQAzIECCMQJzIECCMQJzIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEOgcIABCxAxBDOgsIABCABBCxAxCDAToICAAQgAQQsQM6CAgAELEDEIMBOggIABAeEAUQEzoICAAQHhAIEBNQ0eAFWPL5BWCc_AVoAXAAeACAAagBiAGrDJIBBDIuMTKYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=pd3mYsyUBK7j7_UP7Ym92A8&bih=754&biw=1519&hl=tr#imgrc=82wgZ8knAF4bcM