Norveç'te Bir Hikaye: Viking Kurdu

Eski bir kehanetin bedelini şimdi kim ödeyecek, sıradaki kim, bu tarz soruların ekran başında cevabını ararken bulacağınız bir yapım.

Bir manastırda gizli bir oda keşfederler. Bilge kişiler içeri girilmemesi için haykırışlarda bulunsalarda o odanın kapısı açıldı. İçerde hiçbir şey yoktu. Sadece beklenmedik bir canlı, bir yavru kurt belkide cehennemin tazısı serbest kaldı.

Yaratık Norveç'e ulaşana kadar tüm mürettebatı öldürdü. Bu şekilde kötülük İskandinavya'nın derinliklerine doğru yola çıktı.

Filmin hikayesi bu şekilde başlıyor. Verilen flashback ile desteklenen hikaye günümüze atfediliyor. Nybo kasabasında gerçekleşecek olan öyküde çığlık seslerine aldanmayın karanlık belki de çok yakınınızda olabilir.

İlk etapta gençlik filmi tadı veren yapımın ilerleyen sekanslarında ormanın derinliklerinden gelen yaratığımızın istediği tek bir şey var.

Canavarın ne olduğunu araştırırken gerçekleşen olayların ve o süreçte verilen kayıpları görürken yavaş yavaş anlaşılan bu filmin ana konusunda sizi çok şaşırtacak bir son bekliyor.