"One Punch Man" Filminde Yeni Bir Dönem: Rick & Morty Yazarları Görev Başında!

"One Punch Man" filminde, Rick&Morty'nin yaratıcıları senaryoyu kaleme alıyor! Saitama'nın maceraları canlı aksiyonla yeniden hayat buluyor

Sony Pictures, One Punch Man hayranlarını sevindirecek bir haberle geldi: Canlı aksiyon filmi için senaryo yazarları belli oldu. Ünlü animenin beyaz perde uyarlamasının kalemini, Rick & Morty'nin yaratıcılarından Dan Harmon ve Heather Anne Campbell üstlendi.

Rick & Morty'nin yaratıcılarından Dan Harmon, One Punch Man filminin senaryosunu yeniden ele alacak. Ona senaryo yazımında Heather Anne Campbell eşlik edecek. Campbell, daha önce Rick & Morty'nin altıncı sezonundan itibaren dizinin yazar kadrosuna katılmıştı.

Bu gelişme, One Punch Man filminin mizahi ve sürreal tonunu taşıyan Rick & Morty'nin yaratıcı gücünden faydalanacak demek. Dan Harmon'ın daha önceki projeleri arasında Community ve Harmontown da bulunuyor.

Canlı aksiyon uyarlamasının yönetmen koltuğunda oturacak isim ise Justin Lin olacak. Filmin yapımcılığını ise Ghost in the Shell, The Super Mario Bros. Movie gibi önemli yapımlarda imzası bulunan Ari Arad ve Avi Arad üstleniyor.

One Punch Man'in canlı aksiyon uyarlaması, uzun süredir hayranlarını heyecanlandıran bir proje olarak biliniyordu. İlk olarak 2020'de duyurulan film için Venom'un senaristi Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner görev almıştı. Ancak Dan Harmon ve ekibinin devreye girmesiyle birlikte, senaryo ekibi değişti.

Henüz sinema salonlarına ne zaman geleceği belli olmayan One Punch Man filmiyle birlikte, serinin televizyondaki üçüncü sezon çalışmaları da devam ediyor. J.C. Staff stüdyosunun üstlendiği üçüncü sezonun tanıtım fragmanı Şubat 2024'te paylaşılmıştı.

ONE'ın yarattığı bu eşsiz kahraman hikayesi, Yusuke Murata'nın çizgileriyle mangaya dönüştükten sonra Madhouse stüdyosunun birinci sezon animesiyle geniş kitlelere ulaşmıştı. İkinci sezon ise bazı eleştiriler almıştı.

Saitama'nın tek yumrukla düşmanlarını alt ettiği bu eğlenceli dünyaya, Harmon ve ekibinin getireceği yeni yorum şimdiden merakla bekleniyor.