Oyun Önerisi: Hitman Absolution

Bu yazımızda Hitman Absolution oyununu inceleyeceğiz. Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar.

Hitman Absolution 2012 yılında IO Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlandı. Gizlilik-aksiyon türünde olan oyunun ana karakteri bir çoğumuzun yakından tanıdığı kel kafalı abimiz Hitman nam-ı diğer Ajan47. Gelin bu sistem dostu olan oyunu biraz daha yakından inceleyelim.


Hikayesi:

Oyun, Ana karakter Ajan 47'nin, kendi ajansı ICA tarafından ihanete uğradığı ve suikast görevi aldığı kadını koruma görevini kabul etmesiyle başlar. Bu kadın, Victoria adında genç bir kız çocuğudur ve ICA'nın gizli projeleriyle ilgili önemli bilgilere sahiptir.

Ajan 47, Victoria'nın güvenliğini sağlamak için onu korumaya başlar, ancak olaylar hızla karmaşıklaşır. Victoria'nın geçmişi ve kimliği gizemli bir şekilde öne çıkar ve Ajan 47, onu korurken gerçekleri öğrenmeye başlar. İhanet ve Victoria'nın hayatını tehlikeye atan güçleri ortaya çıkarmak için mücadele eder.



Oynanış:

"Hitman: Absolution," oynanış olarak oyuncuya serbestlik sunmaktadır. Oyun, çeşitli görevlerde serbestçe dolaşma ve hedeflerini etkili bir şekilde ortadan kaldırma olanağı sunmaktadır. Oyuncular, çeşitli yöntemlerle hedeflerine yaklaşabilirler. Mesela, sessiz ve gizli bir şekilde suikast gerçekleştirilebilir veya oyundaki nesneleri kullanarak yaratıcı öldürme yöntemleri ile kurbanlarını öldürebilir. Ayrıca, oyundaki çevreyi keşfedebilir, kostüm değiştirebilir ve hedeflerini etkili bir şekilde izleyebilme imkanı sağlamaktadır.


Grafik:

Oyun, detaylı dünya tasarımı, çeşitli mekanlar ve atmosferik aydınlatmasıyla dikkat çekmektedir. Karakter modelleri ve ortamlar gerçekçi bir şekilde tasarlanmıştır. Çıktığı 2012 yılına göre oyunun grafikleri gayet iyi durumdadır.


Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit

İşlemci: Intel Core i7 or AMD Athlon II X4

Sabit Disk Alanı: 24GB

RAM: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 or ATI Radeon HD 5770

DirectX®: 11


Günümüz şartlarında sistemi iyi olmayan oyuncular için gayet güzel bir oyun. Gizlilik-aksiyon türü de seviyorsanız mutlaka oynamalısınız. Türkçe dil desteği ise cabası. Umarım oyun hoşunuza gider. Herkese iyi oyunlar.