Safety Truck

Kazalara önlemek için Samsung'un geliştirdiği mükemmel proje

Teknoloji alanında yenilikçi ürünler üreterek geniş kitlelere hitap eden Samsung, 1938 yılında kurulmuştur ve günümüze kadar var olan gücünü sürdürerek teknolojinin öncü markası olmuştur.

Samsung'un geniş ürün yelpazesinde cep telefonları, tabletler, ev elektronik aletleri, giyilebilir cihazlar ve televizyonlar gibi çeşitli ürünler bulunmaktadır.

''Safety Truck'' projesiyle Samsung yine kullancı dostu olmayı başarmıştır. Yüksek performans, gelişmiş kamera sistemleri ve yüksek çözünürlülükle kazaları önlemek amacıyla mükemmel bir fikir ortaya çıkarmıştır.



Bazen bir kamyonu sollamak zor ve tehlikeli olabiliyor. Görüşün kısıtlı olduğu bu noktada Samsung ''Safety Truck'' projesiyle bir devrim yarattı.

Bu sistem geri görüş kamerasını esas alarak tasarlanmıştır. Arkadaki aracın ön tarafta neler olup bittiğini görüntülemesi için Samsung kameraları kamyonun arkasına değil önüne entegre etti. Aracın önüne önüne konan kablosuz kamera kamyonun panelinde bulunan 4 kameraya bağlanıyor. Sinyal anında iletiliyor. Bu sayede kamyonun arkasında bulunan araç, kamyon şoförünün görüşünden daha kaliteli ve uzun mesafeli bir görüş elde ediyor. Bu sistemin gece görüş özelliğiyle gece de aynı verimlilikte sonuç veriyor olması trafiği daha güvenli bir hale getiriyor.