Şahsiyet Dizisinin Yeni Sezonu Çekiliyor

47. Uluslararası Emmy Ödüllerinde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü layık olan Haluk Bilginer bu ödülü Şahsiyet dizisiyle almıştı. Şimdilerde ise dizisinin yeni sezonu çekiliyor.

Polisiye ve dram türündeki Türk yapımı Puhu Tv’le yayımlanan dizi ilk sezonu büyük beğeni toplamıştı. Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi oyuncuların yer aldığı kaliteli bir yapım seyirciye sunulmuştu.

Şu günlerde Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin cast çalışmaları yapılmakta ve dizinin devamının Disney Plus'ta yayınlanacağı bildirilmektedir.

Peki Şahsiyetin Konusu Nedir?

Agâh Beyoğlu(emekli adliye memuru), İstanbul Beyoğlu'nda tekdüze hayatı olan yalnız yaşamını sürdüren bir adamdır. Agâh'ın bu tekdüze yaşantısı ise kendisine konan Alzheimer teşhisiyle altüst olur.   Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında Agâh yıkılsa da aslında, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı bir cinayeti işlemek için bir fırsat olduğunu düşünür. Nasıl olsa bu suçu hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki polis Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh'ın aldığı bu cinayet kararıyla onun da hayatı tamamen değiştirecektir.