Sarah Alderson'ın Romanından Uyarlanan Netflix Filmi: KAÇAMAK (2022)

Ünlü romandan uyarlanan Netflix yapımı bir film olan Kaçamak (The Weekend Away) hakkında detaylar.

Sarah Alderson'ın romanından uyarlanan Netflix filmi 2022 yılında yayınlanmış bir Amerikan filmidir. Başrollerinden biri olan Beth karakterini Leighton Meester canlandırır. Beth'in çok yakın arkadaşı olan tatil partneri Kate karakterini ise Christina Wolfe canlandırmaktadır. Taksi şöförü olan Zain karakterinin gerçek adı ise Ziad Bakri'dir. Beth'in eşi olan Rob karakterinin canlandırmasını ise Luke Norris üstlenmiştir. Kim Farrant'ın yönetmenliğini yaptığı filmin IMDB puanı ise 5.6/10 olarak belirlenmiştir.

Yıllar önce çok güzel bir arkadaşlıkları olan Kate ve Beth Hırvatistan’da buluşup eğlenmek için bir ‘Kaçamak’ organize ederler. Londra’da yaşayan Beth kocasını ve bebeğini orada bırakıp tatil için yola çıkar. Depresif ruh halini üstünden atmak için eğlenceye oldukça meraklı arkadaşı olan Kate ile bir tatilin ona çok iyi geleceğini düşünür. Güzel bir yemeğin ardından bir eğlence mekanına giderler. Beth kendini yorgun hissedip eve dönmek istese de Kate çok eğlenceli bir haftasonunu yaşamayı kafasına koymuştur. Gece mekanında iki erkekle tanışan kızlar ne yazık ki bilinçleri gidecek seviyede sarhoş olurlar. Beth sabah uyandığında o iki erkek de yakın arkadaşı olan Kate de ortada yoktur. Çaresizce yakın arkadaşını arayan Beth taksi şöförü Zain’den yardım alarak arkadaşını arar. Fakat bu araştırmada hiç öğrenmek istemeyeceği kadar gerçekleri öğrenir. Yüzleşmesi oldukça zor olan bu gerçeklerin ardındaki sır nedir?

KAYNAKÇA: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Weekend_AwayGÖRSELLER: https://www.trhaber.com/sinema-dizi/the-weekend-away-konusu-ne-the-weekend-away-uyarlama-mi-h38183.html

https://gizmostory.com/the-weekend-away-when-is-it-releasing-on-netflix-in-2022/

https://www.imdb.com/title/tt14817272/?ref_=ttrel_rel_tt