Sevgilimden Son Mektup

Kitaptan uyarlanan film "Sevgilimden Son Mektup"

Orjinal adı ile "The Last Letter From Your Lover"

Film, Dram ve Romantik kategorilerinde 23 Temmuz 2021 tarihinde Netflix tarafından yayınlandı. Çoğunlukla "Senden Önce Ben" adlı roman ve film ile tanınan Jojo Moyes'in "Sevgilimden Son Mektup" isimli romanından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Augustine Frizzell, senaristliğini Nick Panye ve Esta Spalding üstlenmiştir.

Oyuncu Kadrosu; Felicity Jones (Ellie Haworth), Shailene Woodley (Jennifer Sterling), Callum Turner (Anthony O’Hare), Nabhaan Rizwan (Rory McCallan), Joe Alwyn (Laurence Sterling)

Genç Gazeteci Ellie, çalışması için arşivi incelerken bir mektuba denk geliyor. Mektubu okuyan Ellie, yazının iki aşığa ait olduğunu anlıyor. Mektupların devamına ulaşmak için görevli Rory ile arşivi tek tek inceliyor. Ulaştığı mektuplar sayesinde Anthony O'hare ile Jennifer Sterling'in aşk hikayesine dahil oluyor. Film boyunca ara ara geçmişe gidip aşk hikayesine tanık oluyor ve tekrar günümüze dönerek Ellie'nin çalışmalarına şahit oluyoruz. 1960'lı yıllara ait gizli, yasak aşk hikayesini izlerken dönemin havasına kapılmamak mümkün değil. Mekanlar ve giysiler dönemi en iyi şekilde yansıtıyor. Hikayenin büyüsüne kapılan Ellie, aşık çiftin kimliklerini bulmaya ve kendileri ile tanışmaya çalışıyor. En önemli kısım ise aynı izleyiciler gibi hikayenin sonunu bir hayli merak ediyor. Tüm araştırmaları ile bir sonuca da varıyor. Film süresince Anthony ve Jennifer'in yanı sıra Ellie'nin de aşk hikayesine tanık oluyoruz. Bu büyülü dakikalara şahit olmanızı öneririm, iyi izlemeler...

Jennifer Sterling and Anthony O'hare
Ellie and Rory