SUMMERTİME (Netflix)

Summertime incelemesine hoş geldiniz.

Hikaye Cesena şehrinin Cesenatico isimli bir sahil kasabasında yaşayan Summer(Coco Rebecca Edogamhe) ve en iyi arkadaşları, onunla zıt yaşama sahip Ale (Ludovico Tersigni) isimli motorsiklet sporcusunu anlatmaktadır.Summer (Coco Rebecca Edogamhe) yaz mevsiminden nefret etmektedir.

Summer (Coco Rebecca Edogamhe) ek gelir elde etmek için bir otelde çalışmaktadır. Burada motorsiklet sporcusunu olan otel sahibinin oğlu Ale (Ludovico Tersigni) ile tanışır ve aralarında bir ilişki başlar, ancak birbirine zıt yaşam tarzı ikilinin ilişkinin zora sokmaktadır. 

Onun Caz sanatçısı babası Antony Bennati (Alberto Boubakar Malanchino) onu küçükken terkedip yurtdışında yaşamaya başlamıştır. Summer (Coco Rebecca Edogamhe) ise bir ses sanatçısı olan annesi Isabella (Federica Victoria Johanna Caiozzo) ve kardeşi Blue Bennati (Alice Ann Edogamhe) ile birlikte yaşamaktadır. 

Summer'ın (Coco Rebecca Edogamhe) en iyi arkadaşları Sofia (Amanda Campana), Edo (Bennati Giovanni Maini) ve kardeşi Blue Bennati (Alice Ann Edogamhe) 'dir. 

Ünlü motorsiklet sporcusu Ale (Ludovico Tersigni), onu neredeyse öldüren bir kazadan sonra motosiklet yarışına ara vermiştir. Onun babası Maurizio Alba (Mario Sgueglia) ise onun yarışlara geri dönmesi için onu zorlamaktadır. Ale (Ludovico Tersigni) ise yarışlara dönerek istememektedir

Summer (Coco Rebecca Edogamhe) ve Ale (Ludovico Tersigni) bir süre sonra tekrar aşka düşmüştür.

Dario (Andrea Lattanzi)'nun sevgilisi ile güzel başlayan ilişkileri, yeni işi nedeniyle ilişkiye yeterli zaman ayıramaması nedeniyle giderek çıkmaza girmektedir.

İlişkilere emek harcanması gerektiği ana fikri ile yola çıkan bu eğlenceli sizin de ilginizi çekebilir

En sevimli ve romantik yaz dizilerinden birini keyifle izlemeniz dileğiyle!