#TennisCore Trendi

Yaza damgasını vuracak #tenniscore trendini mercek altına alıyoruz.

Bu sene #mobwife trendinden #cowgirl trendine bir sürü farklı tarzları yansıtan stil trendleri gördük, 2024 yazına damgasını vuracak bir diğer trend ise #tenniscore estetiği.

Bu trendin yaza damgasını vuracağını düşünmemiz için birkaç neden var fakat en büyüğü moda dünyasında oldukça önemli bir yeri olan Zendaya'nın 26 Nisan'da vizyona girecek olan Challengers filmi. Birkaç aydır bu trend hakkında konuşulsa da filmden paylaşılan Zendaya'nın yeni karakter posteri sosyal medyada yine büyük ilgi topladı. Ayrıca filmin kostümleri Loewe'nin kreatif direktörü Jonathan Anderson tarafından tasarlandı, kendisi de bu projenin bir parçası olduğu için çok hevesli olduğunu söylemişti.

Peki neden Tennis Core ile bu kadar ilgileniyoruz?

Öncelikle bunun sebebi tennis core estetiğinin insanlara sağlıklı ve lüks bir yaşam stili çağdaştırması olabilir. Genelde tenis kıyafetlerinin beyaz, krem renklerde olması ve sade bir kombin görünümü taşımasını aynı zamanda sessiz lüks olarak da sayabiliriz. Lacoste, Ralph Lauren ve Sporty & Rich gibi hem old money estetiği hem de sessiz lüksü çağrıştıran markaların bu yaz içerisinde zirveye ulaşması beklentilerim arasında.

Polo yaka üstler, beyaz spor ayakkabılar, ve kısa pileli etekler. Hepsi sade olmasına rağmen bize eforsuz ve lüks bir görünüm sunan parçalar. Kıyafetlerin yanı sıra tenis kortunda aksesuarlar ile tarzınızı göstermek de mümkün! Saç bantları, uzun beyaz çoraplar, havalı şapkalar ve lüks bir görünüm için tenis bilekliği olarak adlandırılan parlak taşlı bileklikler <3