Bahar Reyonu!

Bu bahar trend olan ve sokaklarda sık sık göreceğimiz ayakkabılara göz atıyoruz. <3

Havaların ısınmasıyla birlikte çoğumuzda cıvıl cıvıl bir bahar dolabı oluşturma heyecanı başladı. Beni bu sezon en çok heyecanlandıran item ise ayakkabılar! Bu yazımda kendi favorilerimi ve bahar aylarında trend olacağını düşündüğüm ayakkabıları inceliyoruz. <3

İtiraf etmeliyim ki her zaman rahatlığı savunan biri oldum, bu yüzden babetler düz tabanlı olmalarından dolayı asla tercih edeceğim bir ayakkabı modeli olmadı. Ama bu sezon babetler ile yapılmış kombinleri görmek beni oldukça heyecanlandırıyor. Stilinize biraz şirinlik katmak veya parizyen bir görünüm yaratmak istiyorsanız babet kombininize eklemeniz gereken en önemli parçalardan biri olabilir.

Geçtiğimiz sene çok popülerleşmiş olsa da, Adidas'ın şöhreti bırakmaya daha hazır olmadığını söyleyebiliriz. Kimileri Adidas sneakerlerın modasının geçtiğini söylese de rengarenk bir Gazelle ayakkabı basit bir jean ve tişört kombinini bile eğlenceli hâle getirebilir :) Adidas'ın yanı sıra birçok spor ayakkabı markasında ve modelinde de artık renkli ve çarpıcı olanlara gözümüz kayıyor.

Bir diğer trendimiz ise kısa topuklar olabilir. Yeni sezonda birçok markada gördüğüm kısa topuklu sandaletler bana hem rahatlığı hem de eforsuz bir şıklığı anımsatıyor. Uzun topuklu ayakkabılar bazen herkese hitap etmeyebiliyor ve üzerinde uzun saatler geçirmek yorucu olabiliyor. Fakat artık kısa topuklu ayakkabılar ile de aynı şıklığı elde etmek mümkün! Bana kalırsa kısa topuklar bir mekân ile sınırlı kalmıyor ve çoğu yere uyum sağlayabiliyor. İster kot pantolonunuz ile kombinleyin, ister bir yaz elbisesi ile.