The Sims 4 Neden Bir Hayal Kırıklığı Oldu?

The Sims 4 neden tepki aldı?

The Sims serisi, Electronic Arts şirketi tarafından piyasaya sürülmüş bir simülasyon oyun serisidir. 2000 yılında The Sims adlı ilk oyunuyla milyonlarca insanın hayatına girmiştir ve yıllardır en çok oynanan oyun serilerinden biri olma ünvanını korumaktadır.

The Sims 4 ilk çıktığında ani bir sert tepkiyle karşılaşmıştı. Kullanıcılar bir önceki oyun olan The Sims 3'te elde ettikleri kontrol gücünün artacağını ummuşlardı ancak yeni çıkan oyunda bu kontrol gücü artacağına azalmıştı.




Oyunda havuzun olmamasından açık dünya olmamasına kadar birçok nedenden dolayı tepki alan Electronic Arts, çok geçmeden havuz eklemişti.

Bu kadar tepki almasının bir nedeni de, The Sims'in önceki oyunlarında temel oyuna dahil olan özellikler The Sims 4'te eklenti paketi satın alımı gerektiriyor olmasıydı.


Şu anda, The Sims 4 ücretsiz oynanabiliyor. Ancak eklenti paketlerinin toplam fiyatı güncel dolar kuruyla aşağı yukarı 22 bin türk lirasını aşıyor.


The Sims 4 oynamak isterseniz, eklenti paketleri olmadan oldukça sıkılıp büyük ihtimalle oyunu bir daha açmayacaksınız.ernetten indirebileceğiniz modlar ve custom contentler ne kadar oyuna heyecan katsa da, kısa süre önce eklenti paketleriyle oynamaya başlamış biri olarak birden nefes almaya başladığımı hissettim diyebilirim.



Her Sims oyuncusunun farklı bir favori oyunu bulunuyor ancak en az favori The Sims 4' e ait diyebiliriz. Benim favorim ise açık dünyasıyla, arabalarıyla ve tatmin edici temel oyunuyla The Sims 3!