Trend: Hailey Bieber

Hailey'den gelen güzellik tüyoları.

Gün geçmiyor ki yeni bir trende tutulmayalım. Fakat bu seferki trend güzellikle ön planda. Hailey Bieber güzelliğiyle yine gündemde. Gerek yaptığı makyajla gerek saç stilleriyle moda ikonluğu yapıyor.

“Clean girl make-up” gündemimizdeyken Hailey “Strawberry Make-up”ı radarımıza soktu. Bu makyaj stili allığıyla ve çilleriyle ön planda. Temiz bir cilde bolca allık uygulayıp yanakları ve burnun ucunu kızartıyor, tıpkı bir çilek gibi kırmızı. Üstüne de çil ekliyor. Ama onun kendi çilleri olduğu için yeniden yapmasına gerek yok :) Ve tabi dudaklarda da pembe alt tonlu ruj ve gloss’u unutmuyor.

Makyajdan devam edersek sırada “Sugar Plum Fairy Make-up” var. Aslına baktığımızda strawberry make-up’la arasında ufak farklılıklar var, bu sefer yanaklardaki abartı kızarıklık yerine gözleri ön plana çıkarıyoruz. Gözlere parıltı uygulanıyor. Bunu ister bir farla istersenizde Highlighterla yapabilirsiniz. Adında da geçtiği gibi perileri anımsatan bir makyaj. Yani kısacası önemli olan gözlerdeki ışıltı. Dudaktaki parlıklık göz kadar önemli olmasada ne ruj süreseniz sürün üzerine bir gloss geçin. Bu makyajımızı bütünleştirip daha çekici hâle getirecektir.

Saç konusunda da bir fikri var. İster makyajınızı öne çıkarmak için isterseniz de kombininizde bir şıklık yaratmak için “Sleek Bun” ya da “Messy Bun” saç stillerinden yararlanabilirsiniz. Küçükken okula giderken yaptığımız sımsıkı topuzlar Hailey sayesinde hayatımıza tekrar girmeyi başardı. Buradaki tek amaç saç ayrımını pürüzsüz bir çizgi haline getirip enseye yakın bir topuz yapmak. Önlerden bir tutam saç ayırıp dalga da verebilirsiniz. Bu trendde önemli olan sıkı bir topuz yapmak, ama saç ayrımını farklı şekillerde yapıp farklılık yaratabilirsiniz ya da topuzunuzu örgü şeklinde sarabilirsiniz.

Saçımızı da hallettiğimize göre şimdi sıra tırnaklarda. “Glazed Donut Nails”. Bu aşamada yine parlaklık ön planda, parıl parıl tırnaklar. Bu tırnaklarda ister kısa ister uzun isterseniz de badem ya da küt şeklinde tercih yapabilirsiniz. Alt kat olarak nude renkli ya da açık pembe bir oje kullanılıyor. Tabi siz isterseniz farklı renklerden de yararlanabilirsiniz. Üstüne sim eklemek için de simli bir oje kullanabilirsiniz ama Hailey bu görünüm için beyaz inci tozu kullanıyor.

Şimdilik Hailey trendlere bunları kattı. Bakalım önümüzdeki trendlerde konumuz ne olacak :))