Türkiye Kültür Yolu Festivali

Festival programı

Merhabalar, ilk çağlardan itibaren sanat var olmuştur. İlk çağlarda resim, rölyef vs. gibi dallarıyla bir iletişim aracı olarak kullanılan sanat tarih içerisindeki çağlar ile evrimleşerek iletişim yönünün duygu ve düşüncelerin veya herhangi bir akımın sembolü haline gelerek yani bu değerlerin dışavurumu ile sürdürmektedir.

Günümüzde sergiler, festivaller gibi organizasyonlar ile sanatçıların değerlerini gözlemleme şansına sahip oluyoruz. Bu festivallerden biri de her yıl ülkemizin çeşitli yerlerinde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'dir. Birbirinden güzel etkinlikler ile bu festival ülkemize renk katmaktadır :)

TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde,ülkemizde bu sene 8 ay sürecek olan Türkiye Kültür Yolu Festivali başlamış bulunmaktadır. Sahne Sanatlarından plastik sanatlara, yani neredeyse  her daldan sanat eserleri sergilenecek ve yanı sıra çeşitli söyleyişiler yapılacaktır ve festival sayesinde bu yıl da çeşitli sanat eserlerine, gösterimlerine tanık olabileceğiz. Kaçırılmaması gereken bir festival, etkinliklerinden en az birine gidilmeli :)

Festival programına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://kulturyolufestivali.com/etkinlikler?categoryId=9a75f1f1-1364-4af4-8da3-eaba22bc66fd&undefined

Aylarca sürecek bu güzel festival döneminde kültür ve sanatla iç içe, aktif olalım. Bolca Sanatla kalın.. 

:)