Ünlü İsimlerden Kitap Tavsiyeleri

Bu defa kitap tavsiyeleriniz ünlülerden!

  1. Margot Robbie

Margot, bir röportajında ilk okuduğu kitabın "Hobbit" olduğunu ifade ediyor. Kendisi 7 yaşında iken öğretmeni sınıfta sesli bir şekilde Hobbit'i okuyor, Margot, kitaba kapılmışken öğretmeni okumayı bırakıyor ve diğer ders okumaya devam edeceklerini söylüyor. Margot, merakına yenik düşüp, eve döndüğünde kız kardeşinin kitabını alıp tüm kitabı bir solukta bitiriyor. Kendisi okuma sevgisinin böyle başladığını söylüyor.

İşte Margot Robbie'nin okumanızı önerdiği bazı kitaplar ;

2. Taylor Swift

Yıllar boyunca kitaplara olan sevgisinden sık sık bahseden Taylor Swift, hayranlarına çeşitli kitaplar önermekten çekinmiyor. Sosyal medya platformlarında, kimi zaman kendi okuma listesinden parçaları paylaşırken, kimi zaman da en sevdiği eserler hakkında bizlere ipuçları veriyor.

İşte Taylor Swift'in okumanızı önerdiği bazı kitaplar ;

3. Natalie Portman

Hollywood'un parlak yıldızlarından biri olarak tanıdığımız Natalie Portman'ın kitaplar konusunda harika bir zevki var. Kendisi kitap kulüplerine katılıyor, okuma listeleri paylaşıyor ve hatta edebiyat hakkında konuşmalar yapıyor. Ayrıca instagram hesabında birçok kitap paylaşımı yaptığını görebilirsiniz.

İşte Natalie Portman'ın okumanızı önerdiği bazı kitaplar ;

4. Emma Stone

Emma Stone'un hem kamera önünde hem de set aralarında kitaplarla vakit geçirdiğine dair çok sayıda fotoğraf ve haber var. Bu, onun kitaplara olan ilgisinin sadece röportajlarda değil, günlük hayatında da var olduğunu gösteriyor.

Nadiren kitap önerileri veya okuduğu kitaplar hakkında paylaşımlarda bulunsa da, ara sıra sevdiği kitaplardan bahsediyor.

İşte Emma Stone'un okumanızı önerdiği bazı kitaplar ;

Kaynakça :