Ünlü Klasik ''Lady Chatterley's Lover'', Günümüz Uyarlamasıyla 2 Aralık'ta Netflix'te Yayımlanacak

Dünya Edebiyatı'nın önde gelen klasiklerinden olan ve yazar D. H. Lawrence'ın kaleme aldığı ''Lady Chatterley's Lover'', Netflix'te yayımda.

Gerek ''Dünya Klasikleri'' gerek diğer birçok kitabın, sinema sektörüne uyarlanması alışılmış bir durumdur ve devam da edecektir. Özellikle Dünya Klasikleri'nin düzenli olarak günümüz popülaritesine göre yeniden uyarlanarak beyaz perdeye aktarımı hâlen devam etmektedir.

Dünya Klasikleri'nden biri olan, dünyaca ünlü yazar D. H. Lawrence'ın kaleme aldığı ''Lady Chatterley's Lover'', yeniden uyarlanan versiyonuyla Netflix'te yayımlanmaya hazırlanmaktadır. 2 Aralık'ta Netflix platformunda yayımlanacak olan filmin başrolünde bulunan isim ise Emma Corrin'dir. ''The Crown'' ile tanıdığımız ve Prenses Diana'yı canlandırmasıyla yıldızı parlayan oyuncu, kitabın başkarakteri olan Lady Constance Chatterley'e hayat verecektir.

Daha önce Akademi ve Altın Küre Ödülleri'ne aday gösterilen ünlü senarist David Magee'nin senaryoyu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğundaysa Fransız yönetmen Laure de Clermont-Tonnerre oturmaktadır.

Filmin oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler ise şu şekildedir: Jack O'Connell, Matthew Duckett, Joely Richardson, Ella Hunt ve Faye Marsay.


Görseller:

IMDb