Yeni Dizi Darmaduman Ne Zamandır? Kadrosu Kimdir? Konusu Nedir?

27 Ekim Perşembe günün Darmaduman dizisinin ilk bölümü yayımlandı.

27 Ekim Perşembe günü, Darmaduman dizisinin ilk bölümü yayımlandı. Dizi Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlandı.

Türkiye’de de dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer, senaristliğini Damla Serim üstlendi. Bundan sonra Perşembeleri izleyiciler kitleyecek olan fox dizisinin başrollarini ise Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ve Necip Memili'nin paylaşıyor.

DARMADUMAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

 Servet ailesi, ailevi sebeplerle Eskişehir’den İstanbul’a taşınarak bambaşka bir ortama girerler. Başta da Kerem ve Ece bu ortama uyum sağlamaya çalışmaktadır. Çünkü onlar,  İstanbul’da özel üniversitedeki ortama uyum sağlamaya çalışmaktadır. Burada kendilerine hiç benzemeyen insanlarla tanışarak, bir yandan yetişkinliğe doğru evrilirken kendilerini keşfedecekleri arayışlar, hatalar ve ilk aşkın heyecanlarıyla savrulacakları uzun bir yolculuğa çıkacaklardır.

  kizler yetişkinliğe evrilirkenki sıkıntıları üstlenen babaları Harun 25 yıldır ayak basmadığı baba evine geri dönmek zorunda kalınca derin küslüğü olan babasıyla hesaplaşmaları tüm aileyi zorlayacaktır. Anneleri Beliz ise kendini keşfedeceği yeni bir döneme girecektir.

İkizlerin babaanneleri Ayla ve dedesi, 25 yıl sonra oğulları ve torunlarına kavuşup aynı çatı altında yaşamaya başladıklarında girecekleri çatışmalarla olgunlaşma yaşayacakları ise diziden çıkartılmaktadır.