Yeni Normal: Leopar

2024'ün umursamaz vahşiliğini yansıtan o desen.

2024, vahşi ve iddalı havasını leopar deseniyle vurguluyor.

2023 sonu trend olan kürklerle beraber akla takılan "2024 yılı, 2014 yılının yeni versiyonu mu?" sorusunun cevabının evet olmasını sağlayacak bir konu daha: Leopar! Bu zamana kadar aklınıza gelen tüm leoparları unutun. 2024'te leopar daha havalı ve umursamaz bir şekilde kullanılıyor. Önceden kombininize ve kendinize seksilik katması için kullanılan ve iddialı bir desen olarak görülen leoparı artık normalleştirip günlük hayatımıza da enjekte ediyoruz.

Günlük çantalardan pantolonlara; şapkalardan ayakkabılara kadar her yerde kullanabileceğimiz bu desen artık bizim yeni normalimiz. Sosyal medyadaysa neredeyse leoparın iliştirilmediği bir kombin görmek zor. Desenin iddiasıyla günlük kombinlerinize iddia katabilir ya da eğlenceli kombininize zıt bir desen ekleyip onu daha da özgünleştirebilirsiniz.

Bu zamana kadar olan yıllarda leoparın tüm hâllerini neredeyse gördük. Masum leopar, seksi leopar, vs. şimdiyse bambaşka bir versiyonunu yaşıyoruz. Hem "casual" hem "cool" leopar.

Peki leoparı bu şekilde hem rahat hem havalı kombinlemek için neler yapabiliriz bi bakalım.

-Öncelikle kombinde leoparla beraber dikkat çekecek ve buna günlük bir hava katacak bir renge ihtiyacımız var. Bunlar şu an mavi, pembe, kırmızı ve yeşil gibi gözüküyor.

-Diğer bir seçenekse desenleri karıştırmak. Ekose ve leopar uyumu da göze çarpan başka bir detay. Bunun gibi bir başka seçenekse leooparın farklı versiyonlarını karıştırmak olabilir.

Unutulmaması gereken tek not: her şeye biraz leopar :)


<3