Yeni Türk Oyunu: ELDARUNE

Türk yapımı blockchain tabanlı yeni RPG oyunu Eldarune.

Oyun sektörü her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Türk oyun yapımcıları oyun sektöründe önemli bir yere sahip. Türk geliştiricilerin yaptığı Farcry 1 oyunu ve Mount & Blade serisi oyun tarihinde önemli bir konumda. Son zamanlarda kripto sektörünün de gelişmesiyle blockchain tabanlı oyunlar gündeme gelmeye başladı. Normal oyun sisteminden farklı olarak blockchain tabanlı oyunlarda kazandığınız itemlere ve başarımlara gerçekten sahip oluyorsunuz. Bu sayede hem siz hem de yapımcı bir gelir elde edebiliyor, diğer kullanıcılarla yapacağınız varlık transferini kolaylaştırıyor ve oyunda hile kullanılmasının önüne geçiliyor.

Türk yapımcılar tarafından geliştirilen yeni bir oyun olan Eldarune, blockchain tabanlı orta çağ RPG türünde karşımıza çıkıyor. Eldarune sizlere kaliteli grafiklerle fantastik bir evrende aksiyon dolu bir deneyim yaşatacak. 

Oynanış

Her şampiyon belirli bir savaş türünde uzmanlaşmıştır. Şampiyonlar arbalet, çeşitli kılıçlar ve baltalar, gürzler, büyü ve daha birçok silahı savaşmak için kullanabilir. Savaşırken kuracağınız takımları şampiyonların uzmanlaştığı alanlara göre seçmeli ve stratejik bir yöntemle ilerlemelisiniz.

Oyun Modları

Campaign Modu

Eldarune’nun hikaye modu sayesinde oyunu daha iyi benimseyebilecek ve temellerini öğrenebileceksiniz. Campaign modunun ana karakteri Alec ile adaletsizliğe karşı savaşmak için güçlü bir ordu oluşturarak Elymnias’da güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz.


Dungeon Modu

Dungeon modunu isterseniz tek başınıza isterseniz takımınızla oynayarak itemler kazanabilirsiniz. Tamamladığınız zindandan sonra daha zor bir zindanın kilidini açarak daha iyi itemler kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.


Clan Boss Modu

Clan Boss modunda klanınızla birlikte güçlü bir düşmana karşı birlikte savaşmanız gerekiyor. Her klan üyesi, belli bir miktar hasar verip düşmanı yenebilirse itemlerle ödüllendiriliyor.


PVP Arena Modu

Bu modda diğer oyuncularla farklı şekillerde savaşabilirsiniz. 1v1, 5v5, 5v5v5 ve daha birçok farklı savaş yöntemi mevcut. Farklı türde PVP arenalarda karşılıklı dövüşebilir, ejderhalarla hava muharebelerine katılabilir ve denizde savaş gemileriyle bir mücadeleye girebilirsiniz.


Şampiyonlar

Her şampiyon farklı bir güce ve hikayeye sahip. Şampiyonların hikayeleri oyunu daha iyi anlayabilmeniz ve oyun stratejinizi geliştirebilmeniz için çok önemli. Eldarune henüz geliştirilme aşamasında olduğu için bünyesine yeni şampiyonlar eklemeye devam ediyor. 

İtemler ve ELDA Token

İtemleri karakterleri geliştimek, hesabınızı güçlendirmek ve zorlu görevleri daha kolay tamamlayabilmek için kullanabilirsiniz. Düşmanlarla savaşarak bu itemleri elde edebilir ve diğer kullanıcılarla takas edebilirsiniz.

Oyun içi ticaret için kullanacağınız ELDA tokeni farklı oyun modlarında kazanabilir ve itemler, beceri kitapları, karakterler veya autoplay biletleri gibi varlıkları satın almak için kullanabilirsiniz.

Topluluğun Önemi

Eldarune topluluğuyla iç içe bir geliştirme sürecinde. Discord ve Telegram gibi platformlarda güncel geliştirme sürecini paylaşıyor, topluluğunun fikirlerini alarak süreci devam ettiriyorlar. Ayrıca Eldarune, topluluğuna Community Reward System, Ambassador Program ve Airdroplar gibi birçok fırsat sunuyor. Geliştirme sürecinde topluluğun bir üyesi olmak sizi oyuna daha iyi hazırlıyor ve tam sürüm çıktığında oyuna 1-0 önde başlama şansı sunuyor. 

Testnet

Eldarune şuan açık testnet aşamasında sizlere Campaign ve Dungeon modu deneyimleme imkanı sunuyor. İsterseniz siz de ücretsiz bir şekilde testneti deneyebilirsiniz.

Nasıl oynayacağınızı öğrenmek için lütfen linke tıklayınız.

https://medium.com/@eldarune/dungeon-testnet-is-live-6c9d11762928


Eldarune hakkında daha fazla bilgi almak için:

https://www.eldarune.com/