YENİ UYGULAMA THREADS

Yeni Uygulama Threads ve A101


Threads Instagram uygulaması, Twitter gibi bir sosyal medya platformudur. Twitter kullanıcılarının tweet görüntüleme gibi sorunlarının karşısında Meta krizi fırsata çevirerek Instagram Threads’ı kullanıcaların beğenilerine sundu. İnstagram’da ‘’Arkadaşın Threads’de ilk kez bir şey paylaştı’’ bildirimiyle karşılaşan kullanıcılar merakla uygulamayı telefonlarına indirip kullanmaya başladı. 



Türkiye’nin bilinen indirimli alışveriş marketi olan A101 bu yeni uygulama da espirili bir dille ürünlerinin reklamını gerçekleştirdi.  


 Threads’ın özelliklerini açıklayarak kendi ürünlerini pazarladı. 



Threads'ın yeni ve taze bir platform olduğunu göz önüne alarak bir benzetme yaptı ve kendi ayçiçek yağının fiyatını belirterek ürününü övdü. 

 


Threads’ın başka bir özelliği olan platform üzerinde hesabını silersen İnstagram hesabınında silineceğini dile getirerek espirili bir dille yine kendi markası olan çamaşır suyunun fiyatından bahsederek temizlik alanında en iyisini olduğunu belirtti. 



Uygulamanın kurucusuna sosyal medya ağızıyla atıfta bulunup mecaz anlamda kullandığı ekmek kelimesini ürününden bahsetmek için gerçek anlamda kullanarak fiyat ve lezzetinden bahsetti.



Zuckerberg’in rakibi olan Elon Musk’a mecazi bir şekilde laf değindirerek yine kendi markası olan pirinci överek fiyat bilgisi verdi.