Yeni Yıl Yeni Oyunlar İle Geliyor!

Oyun dünyası her geçen gün kendine yeni şeyler katarak güzelleşip çeşitlenmeye devam ediyor. Peki 2020 de bizi neler bekliyor?

Oyun dünyası her geçen gün kendine yeni şeyler katarak güzelleşip çeşitlenmeye devam ediyor. Yıllar geçtikçe ve teknoloji geliştikçe oyuncuların beklentisi de artıyor. Ne yazık ki şunu da belirtmek gerek, Bannerlorddan bahsetmiyoruz...

Bazı oyuncular için yeterli yenilik ve güzelliklerle dolu bazı oyuncular içinse hayalkırıklığı ile geçen 2019 yılı sona eriyor. Peki 2020 yılında bizi neler bekliyor? Hep birlikte göz atalım! Unutmadan sıralanan oyunlar tamamen çıkış tarihine göredir.

2020'de Bize Sunulacak Oyunlar

Ori ve İrade Perileri 

Muhteşem bir tasarım

11 Şubat 2020 tarihinde bizlerle olacak oyun 2015'te şart serisinin devamı niteliğinde olacak. 50 den fazla ödüle adaylık yaptığınız macera oyununun müzikleri olsun, oynanış tarz olsun beklentinizi fazlasıyla karşılayacak gibi. Trailer'a göz atmak gerekir;



Son Fantezi VII Yeniden Yapım

Oldukça büyük bir yankı uyandıran oyunun takipçisi de o denli fazla. 3 Mart 2020 tarihinde yayınlanıcak olan Son Fantezi VII, oyun ekranıyla ve tasarımlarıyla adeta büyülüyor. Oyun her ne kadar 1997 de çıkıp tekrardan tasarlanıp önümüze konuluyor olsa da, Square Enix bugünün teknoloji çılgınlığını oyuna iyi harmanlamış gibi. Trailer aşağıda


Watch Dogs Legion

Seri ile kendini tamamen yeni bir evrenin içine yerleştiren Ubisoft aynı zamanda oyunun 6 Mart 2020 tarihinde yayınlanacağını da duyurmuştu. İçerik hakkında net bir bilgi olmasa da, oyun içinde Siber bir terörist olduğumuz belirtiliyor ve kendimize bir ekip oluşturarak yolumuza devam ediyoruz. Hikaye tamamen Londra'da bir direniş hakkında ve biz bu direnişin başlarında gelen bir karakteriz en azından büyük bir destekçisiyiz.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

İlk oyunu 2004 yılında yayınlanmış olan bir RPG oyunuydu. White Wolf Publishing tarafından geliştirilen bir masa oyunu üzerine uyarlanmış. Günümüz Los Angeles'ında gizli bir vampir tarikatını konu alan ilk oyunu sonrası, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Seattle’da geçecek. Oyun 31 Mart 2020'de bizlerle olacak. Oyunun grafik tasarımları olsun, en küçük ayrıntılarından biri olan renk seçimleri olsun gerçekten çok iyi ve en önemlisi şehrin Cyberpunk'a çok benzemesi oldukça dikkat çeken yönlerinden biri. Oynanış hakkında fikir edinebilmeniz adına videoyu izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077

Sanırım beklenen oyunlar listesinin en başında olacak oyunlarından birine geldik! Cyberpunk serisinin bekleyenleri gerçekten oldukça fazla. Cd Project Red'in kalitesinden ödün vermeyeceğini çoğumuz biliyoruz. Witcher 3 serisine olan dokunuşları buna örnek olarak gösterilebilir. Oyun 16 Nisan 2020'de bizlerle olacak!

Marvel Avengers

Marvel oyunu sonunda 20 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanıyor. Marvel'in son filmleri oldukça iyi gidecek bir seriye benziyor.