10 Dolar altı 10 oyun önerisi.

Steamden 10 dolar altı 10 oyun önerisi ile sizlerleyim.

  1. SALLY FACE - COMPLETE GAME - $8.58 USD

Protez bir yüze ve trajik geçmişe sahip bir çocuğu takip ederek maceraya atılın. Gölgelerin altında olan gerçeği bulmak için Sally'nin dünyasının uğursuz gizemlerini açığa çıkarın.

2. Undertale - $9.99 USD

Kimseyi yok etmek zorunda olmadığınız ve harika zaman geçireceğiniz bir RPG oyunu! Şahsen bende çok özel bir yere sahip.

3.Cats and the Other Lives $8.00 USD

Cats and the Other Lives” dağılmış bir ailenin yeniden bir araya gelmesini, evin kedisi Aspen’in bakış açısıyla inceleyen hikâye odaklı bir deneyim sunar. Kedi sadece bir tanık mıdır? Yoksa hayatlarımızda bizim zannettiğimizden çok daha gizemli bir rol mü oynamaktadır?

4.CHANGE: Evsiz Biri Olarak Hayatta Kalma Deneyimi - $7.89 USD

CHANGE, dilencilik benzeri unsurlarla rastgele oluşturulmuş bir şehirde geçen ve evsiz kalarak hayatta kalmaya çalışacağınız duygusal bir deneyimdir. Karakterinizi geliştirmek ve yeni bir hayata kavuşmak için etrafı araştırın, bazı eşyalar bulun ve merhametli davranılmayı hissedin.

5.Coffee Talk - $7.29 USD

Coffe Talk, bir baristayı canlandırdığımız ve kahvecimize gelen insanları dinlediğimiz, onlarla sohbet ettiğimiz, çok keyifli bir kahve yapma simülatörü.

6. Don't Starve - $3.29 USD

Don't Starve, bilim ve sihirle dolu, tavizsiz bir vahşi doğada hayatta kalma oyunudur. Tuhaf yaratıklar, tehlikeler ve sürprizlerle dolu, tuhaf ve keşfedilmemiş bir dünyaya girin. Hayatta kalma tarzınıza uygun öğeler ve yapılar oluşturmak için kaynakları toplayın.

7. Florence - $3.79 USD

Florence Yeoh, 25 yaşına geldiğinde kapana kısılmış gibi hisseder. Hayatı; iş, uyku ve sosyal medyada uzun zaman geçirme rutininden ibaret hale gelir. Daha sonra, günün birinde tüm dünyaya bakış açısını değiştiren, Krish adında bir çello sanatçısı ile tanışır.

8.Hollow Knight - $5.99 USD

Hollow Knight'ta kendi yolunuzu çizin! Böcekler ve kahramanlardan oluşan, harap olmuş geniş bir krallıkta destansı bir aksiyon macera. Klasik, elle çizilmiş 2D tarzda, kıvrımlı mağaraları keşfedin, kusurlu yaratıklarla savaşın ve tuhaf böceklerle arkadaş olun.

9. İyi Pizza, Güzel Pizza - $5.79 USD

Hiç pizzacı dükkanın olduğunu hayal ettin mi? Şimdi TapBlaze'in yeni oyunu, İyi Pizza, Güzel Pizza'yla hayallerini gerçekleştirebilirsin!

10. A Little to the Left - $6.99 USD

A Little to the Left, hem kaos sevdalısı yaramaz bir kediye göz kulak olup hem de ev eşyalarını keyifli şekillerde sıralayarak, istifleyerek ve düzenleyerek oynadığın keyifli bir bulmaca oyunudur. Toplayacak 100'den fazla keyifli dağınıklık içeren bu neşeli ve sezgisel bulmaca oyununa göz at.