Aquaman ve Kayip Krallik

Amber Heard Olaylari ve Film Hakkinda Bilgiler

Tartışmaların odağındaki Aquaman'in yeni filmi "Aquaman ve Kayıp Krallık" 20 Aralık'ta vizyona giriyor. Merakla beklenen bu film ve serisi hakkında biraz konuşalım.

İlk olarak, önceki Aquaman filmine büyük ilgi uyansa da gişe hasılatları bekledikleri gibi olmamıştı. Bu seferki filmde neler olacağını göreceğiz.

İkinci olarak ise, bu yılın en çok ses getiren olayı olan Amber Heard-Johnny Depp davası sonucunda oluşan Amber Heard'un Aquaman filminin devamı olan bu filmde oynayıp oynamayacağıydı. Warner Bros'tan hiçbir şekilde açıklama gelmemesine rağmen filmin tüm yönetmenlerce kıskanılacak olan oyuncu kadrosunu internette arattığımızda Jason Momoa, Nicole Kidman, Emilia Clarke, Ben Affleck ve Yahya Abdul Mateen-II gibi oyuncuların yanında Amber Heard'u da görmekteyiz. Filmin ilk teaserı yayınlandığında açıkça Amber Heard gözükmemiş olsa da bazı hayranlar arka sahnelerde onu gördüklerini iddia etmişlerdi. Yakın zamanda ise filmin ilk fragmanı yayınlandı ve Amber Heard'un sahne aldığını görmüş olduk.

Filmin hikayesi ve konusundan bahsedelim. Aquaman'in baş düşmanı olan Black Manta'nın önceki filmde yenildiğini görmüştük. Kendisinin öldüğünü sanan Aquaman ve Mera'ya bir sürpriz haberimiz var: Black Manta yaşıyor! Black Manta, babasını öldüren Aquaman'den nefret ederken onu ve tüm değerlerini öldürüp kendisinden intikam alacağının yeminini ediyor. İlk denemesinde başarısız olan Black Manta bu sefer çok güçlü bir Atlantik silahı olan Black Trident'e sahip olarak dönecek. Aquaman'e karşı kullanacağı bu silah ile dövüşürken bu silaha nasıl sahip olduğu veya nereden bulduğu ise merak konusu.

Bununla ilgili 2 teorimiz bulunmakta. Öncelikle; Black Trident silahı, Poseidon'un çocuğu olan Trident'in kullandığı özel silahıdır. İlk teorimiz olarak; Black Manta’in silahı çaldığıdır. İkinci teorimiz olarak da, bu silahı kendisinin yaptığıdır. Önceki filmden de bildiğimiz üzere kendisinin teknolojiyi çok iyi kullandığını görmüştük. Bu yüzden kendisinin bu silahı yapabilmesi bir hayli mümkün.

Aquaman'den nefret eden Black Manta bu yeni gücüyle birlikte tüm Atlantik'i büyük bir savaşa sürükleyecek. Bütün türler birbiriyle savaşırken Black Manta da Aquaman'in krallığını yıkmak için adımlarını atacak. Bu efsanevi silaha sahip olan Black Manta'yı durdurabilmek için hapisteki kardeşi Orm'u serbest bırakıp krallıklarını kurtarabilmek adına güçlerine birleşecekler.

Başarılı olup olmadıklarını filmi izleyince göreceğiz.