Arkadaşlarla Oynayabileceğiniz Online Oyunlar

Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz web tabanlı ve yüksek depolama alanı gerektirmeyen oyunlar.

Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz web tabanlı ve yüksek yer kaplamayan online oyunları derledim, gelin göz atalım!

1- Gartic.io

Çizim yaparak bulunduğunuz odadaki kişilere, arkadaşlarınıza anlatım yaptığınız eğlenceli bir oyun. Discord üzerinden arkadaşlarınızla buluşup oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz!


2- RISK: Global Domination

Oldukça zevkli ve basit strateji oyunudur. Oyunda şans faktörü ara ara olsa da stratejik hamlelerinizde oyunun yönünü değiştirebiliyor. Arkadaşlarınızla beraber girip keyifli zaman geçireceğiniz bir oyun!

3- Among Us

2018 yılında çıkmasına rağmen pandemi döneminde viral olan bu oyun hala trendini eskisi gibi olmasa da koruduğunu söyleyebilirim. Oyunun temel mantığı katil - köylü gibi. Bir uzay gemisindesiniz ve aranızda sizi öldürmeye çalışan katiller var. Arkadaşlarınızla beraber girip eğlenebileceğiniz bir oyun!


4- Gartic Phone

Yıllardır bildiğimiz kulaktan kulağa oyununun hem yazarak hem de çizerek yön verdiğimiz, arkadaşlarımızla beraber oynarken eğlenceli zaman geçireceğimiz bir oyun daha!

5- Town of Salem

Oyuncuları oynadıkları rol ile insanları yalan söylemediğine inandırmaya çalışır. Town of Salem oyuncuların rolünün gerekliliklerini yapmaya ve insanları inandırmaya, yalan söylüyorsa yalanını göstermemeye dayalı bir oyundur. Oyun en az 7 en fazla 15 oyuncuyla oynanır.