Bırakın Nöroteknoloji Sizin İçin Doğru Parfümü Bulsun

Parfümümüz de teknolojinin içinden bir parça olsun mu?

Doğru parfümü bulmak ne kadar zor değil mi? Hangi kokunun sizin için doğru olduğuna karar vermek, o kokuya alışmak... İşte bu noktada biyo-bilişim ve teknoloji şirketi Emotiv'in, kozmetik şirketler olan L’Oreal Paris ve Yves Laint Laurent ile işbirliği sizin için doğru parfümü seçsin.

Pandemi döneminde parfümlerin, farklı mekanlarda, farklı kokuların insan psikolojisini etkilediği algısı oluştu. Bu sayede, rutine göre parfüm oluşturma önerisi yetkililer tarafından geldi. Adaçayı gibi kokuların, stres anlarına iyi gelmesi gibi farklı rutinler için farklı kokular bulunması için kişisel bir sistem gerekiyordu.

Bu kişisel sistem, geleceğin parfümeri sistemiyle karşımıza çıkmakta. Bunu da güzellik devi L'Oréal, en çok arzu ettiğiniz kokuyu bulmanıza yardımcı olacak yüksek teknolojili bir kulaklığı piyasaya sürerek karşılıyor.

Beyin aktivitesini ölçebilen çok sensörlü bir kulaklık olan yeni cihaz, nöroteknoloji lideri Emotiv tarafından L'Oréal'in Teknoloji İnkübatörü ve güzellik sektörünün L'Oréal Group'a ait olduğu lüks marka Yves Saint Laurent ile piyasaya sürülecek.