Bob Dylan’ın Hayatı Film Oluyor!

Amerikalı müzisyen ve yazar Bob Dylan'ın hayatı film oluyor.

20. yüzyılın en önemli sanatçılarından biri olan Bob Dylan’ın başarı dolu hayatı, A Complete Unknown (Tam Bir Bilinmeyen) ismiyle beyaz perdeye aktarılıyor.


Yönetmen koltuğunda James Mangold’un oturduğu bu filmin oyuncu kadrosunda Call Me by Your Name, Dune ve Wonka filmlerinden tanıdığımız başarılı oyuncu Timothee Chalamet ile birlikte Edward Norton, Elle Fanning ve Monica Barbaro yer almakta.


Film, 19 yaşındaki Bob Dylan’ın, 1960’ların başında New York’ta halk şarkıcısı olarak başladığı kariyerinde zaman içerisinde listelerde ve konser salonlarında yükselişini, 1965 yılında Newport Halk Festivali’nde ise elektrikli rock and roll performansıyla listelerde zirveye çıkışını konu alır.


Bob Dylan’ın kim olduğuna ve kariyerine gelecek olursak; Dylan, 2016 senesinde roman, şiir gibi bir edebiyat eseri üretmemesine rağmen Nobel Edebiyat ödülüne layık görülmüş bir sanatçıdır. Üstelik kendisi dünya üzerinde Oscar, Nobel, Pulitzer ve Grammy ödüllerini kazanmış ilk kişidir.

Kariyeri boyunca bu kadar önemli başarılar kazanmış bir sanatçının filme dönüştürülen hayatı oldukça merak uyandırıyor.

Yapımcılığını ve başrolünü üstlenen Timothee Chalamet’in oynadığı biyografik drama türündeki bu filmi beyaz perdede izlemek oldukça güzel olabilir.

24 Temmuz 2024 tarihinde ilk resmi fragmanı yayınlanan ve aralık 2024’te ABD’de prömiyer yapacak olan filmin fragmanını aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.


Kaynak:

https://www.imdb.com/title/tt11563598/