Bu hafta sinemada izleyebileceğiniz 5 harika film

Vizyondaki filmler.

1 THOR: AŞK VE GÖK GÜRÜLTÜSÜ

aksiyon/macera

Yönetmen: Taika Waitii

Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Chris Pratt, Russell Crowe ve Christian Bale

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, tanrıları yok etmeye and içen Gorr the God Butcher'a karşı zorlu bir mücadeleye girişen Thor'un hikayesini konu ediyor. Thor, macera dolu hayatını ardında bırakarak, bu zamana kadar çıktığı yolculuklardan farklı olarak iç huzur yolculuğuna çıkar. Ancak onun huzurlu geçen emekliliği, Gorr the God Butcher olarak bilinen katilin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğrar. Tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr the God Butcher ile zorlu bir mücadeleye girişen Thor, bu süreçte Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'ın yardımına başvurur. Ekip, Gorr the God Butcher amacına ulaşmadan önce onu durdurmak için zorlu bir maceraya atılır.

2 MİNYONLAR 2: GRU'NUN YÜKSELİŞİ

animasyon/aksiyon/komedi

Yönetmenler: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan Del Val

Seslendirme: Steve Carell, Alan Arkin, Taraji P. Henson

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi, intikam almak için zorlu bir maceraya atılan Stuart, Kevin, Bob ve Gru'nun hikayesini konu ediyor. Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

3 JURASSİC WORLD: HAKİMİYET

aksiyon macera bilimkurgu

Yönetmen: Colin Trevorrow

Oyuncular: Sam Neill, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt

Jurassic World Dominion, ikinci film sonunda tutuldukları yerden dünyaya yayılarak hayatta kalmayı başaran dinozorlarla insanların tarihte ilk defa bir arada yaşadığı bir dönemi anlatıyor. Dominion, Nublar’ın yok edilmesinin dört yıl sonrasında geçiyor. Dinozorlar artık tüm dünyada insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu hassas denge, geleceği yeniden şekillendirecek ve insanların artık tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştıkları gezegeni uç yırtıcılara bırakıp bırakmayacaklarını belirleyecek.

4 SİYAH TELEFON

korku/gerilim

Yönetmen: Scott Derrickson

Oyuncular: Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies

13 yaşında utangaç ama zeki bir çocuk olan Finney, sadist bir katil tarafından kaçırılır ve çığlık atmanın pek işe yaramadığı ses geçirmez bir bodrum katında mahsur kalır. Duvardaki bağlantısız bir telefon çalmaya başladığında Finney, katilin önceki kurbanlarının seslerini duyabildiğini keşfeder. Ve başlarına gelenlerin Finney'in başına gelmemesini sağlamaya kararlılar.


5 TOP GUN:MAVERİNCK

aksiyon/macera

Yönetmen: Joseph Kosinski

Oyuncular: Tom Cruise, Miles Teller, Jeniffer Connelly

Donanmanın en iyi havacılarından biri olarak otuz yıldan fazla hizmet verdikten sonra, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) ait olduğu yerdedir, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere indirecek olan rütbe ilerlemesinden kaçar. Maverick, kendisini hiçbir canlı pilotun görmediği özel bir görev için Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi eğitirken bulduğunda, Maverick'in merhum arkadaşının oğlu olan Teğmen Bradley Bradshaw (Miles Teller) ile karşılaşır. ve Radar Intercept Görevlisi Teğmen Nick Bradshaw, namı diğer “Kaz”. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinin hayaletleriyle yüzleşen Maverick, en derin korkularıyla yüzleşir ve onu uçurmak için seçilecek olanlardan en büyük fedakarlığı talep eden bir görevle sonuçlanır.

KEYİFLİ SEYİRLER.