Bu K-drama OST Listesine Bayılacaksınız!

Severek dinlediğim OST listeme göz atmaya ne dersiniz?

Herkese merhabalar, bugün sizlere severek dinlediğim K-drama OST'leri önereceğim. Umarım beğenirsiniz!

Listemi aklıma gelen şarkılarla donattım. En sevdiğim favori şarkım yok çünkü hepsi favorim.

İlk şarkımız Dr. Romantic dizisinin 2.sezonundan olan ''Go Away Go Away'' şarkısı. Chanyeol ve Punch'ın birlikte söylediği bu OST sizi bambaşka diyarlara götürecek...

İkinci şarkımız Guardian: The Lonely and Great God dizisinden yine Chanyeol ve Punch'ın seslendirdiği ''Stay With Me'' şarkısı. Bu harika şarkıcılar yine muhteşem sesleriyle bizi büyülüyorlar.

Sevdiğim şarkıcılardan olan Seori'nin Remarriage and Desires dizisi için seslendirdiği ''Wicked'' şarkısı da kesinlikle favorilerimden biri. Çok yumuşak fakat bir o kadar da güçlü bir ses olan Seori, bu OST ile kalplerimizi fethetti desek yanlış olmaz. Ayrıca diziye de çok yakışan bir şarkı olmuş.

Listeme çok sevdiğim Reply 1988 dizisinden olan ''Youth'' şarkısı ile devam ediyorum. Kim Feel ve Kim Chang Wan'ın beraber seslendirdiği bu OST diziyi izlerken beni ağlatmıştı. Gerçekten çok güzel ve dizinin duygularını ileten bir şarkı. Diziyi izlemeseniz bile kalbinizde bir yerlere dokunacağını söyleyebilirim.

Sıradaki şarkımız BTS grubundan V'nin Itaewon Class dizi için söylediği ''Sweet Night'' şarkısı var. V'nin sesini bu tarz slow şarkılara çok yakıştırıyorum. Bu şarkıda da yine sesi çok yumuşak ve narin. Adeta bir ninni gibi. Hem diziyi yansıtan ama diziden de bağımsız duygular yaşatan bir OST. Kesinlikle dinlemenizi öneririm.

Listemi Kore'nin en güzel seslerinden biri olan Ailee ile sonlandırmak istiyorum. Doom at Your Service dizisi için seslendirdiği ''Breaking Down'' şarkısı ile beni büyüledi. Sesi zaten eşsiz olan Ailee, şarkının gerektirdiği tüm duyguları muhteşem bir şekilde iletmiş. Dinlerken büyülenmeniz büyük bir olasılık.

Umarım önerdiğim şarkıları beğenirsiniz. Pop tarzda şarkılar olmadıkları ve duygu yüklü oldukları için normalde dinleyebileceğiniz şarkı türlerinden değiller. Ama dinlediğinizde sizi bambaşka diyarlara götüreceklerini söyleyebilirim.