Call of Duty Warzone İçin İşler Kötüye Gidiyor!

Battlefield sonrası sıra Warzone'da.

Mart 2020'de piyasaya çıkan CoD: Warzone, Battlefield 2042 kadar olmasa da oldukça kötü günlerden geçiyor. Warzone gereksinimleri oldukça yüksek olan bir oyun. Bu sebepten ötürü çoğu oyun bilgisayarında bile grafik ayarlarını yükseğe çekmek zor olabiliyor. Tabi bu durumda konsolların neden zorlanacağını anlamak güç değil. Rapor edilene göre eski jenerasyon konsollarda oyunun grafiksel durumunu bir yana koyalım, renderlama sistemi bile doğru çalışamıyor.

Yukarıda görebileceğiniz üzere, oyunun kötü performansından sıkılan oyuncular şirketle dalga geçmek için bir video hazırlamışlar. Satın alım istasyonlarını açınca oyunun donması, silahların görüntülerinin yüklenmemesi, görünmez operatörler gibi daha birçok problemle karşı karşıyalar. Tabi bu durumda şirketin yoğun bir eleştiri yağmuruna tutulması oldukça normal.


Bütün bu eleştirilerden sonra yapımcı şirket, yukarıda görebileceğiniz ve benim aşağıda sizler için çevirdiğim metni yayınladı.

Oyunu düzeltmek hakkında biraz konuşmak istiyoruz. Sizi duyuyoruz ve öfkenizi anlıyoruz. Takımlarımız Warzone, Vanguard ve Modern Warfare oyunlarında yaşanan sorunları düzeltmek için yoğun olarak çalışıyor. Güncellemeler olabildiğince hızlıca çıkarılıyor. Herkesin; hangi oyun, oyun modu veya platform olursa olsun sorunsuz bir deneyim yaşamasını istiyoruz. Geri bildiriminiz oyunlarımızı olabilecekleri en iyi hale getirdiğimiz geliştirme aşamasında kritik bir yere sahip...

Battlefield'a kıyasla durumu daha iyi olsa da oyunun performansı hiç iyi durumda değil. Şirket bunu bir an önce çözeceğini söylediğine göre elimizden tek gelen şey bekleyip değişimleri görmek.

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler ve iyi günler! :)