Çekim Yasası

Olumlu düşüncelerin insanların hayatlarına olumlu sonuçlar, olumsuz düşüncelerin de olumsuz sonuçlar doğuracağını öne süren sözde bilimdir.

Çekim yasası düşüncelerin hatta varlığını sürdüren her şeyin bir enerji olduğunu ve pozitif enerji ile pozitif düşüncelerle pozitif hayatı yaşamımıza çekebildiğimizi savunan inanç biçimidir.

Çekim yasasına göre kendi realitenizi yaratırsınız. Neye odaklanırsanız onu hayatınıza çekersiniz. Hayatınızda olacağına inandığınız şeyin aslında olan şey olduğunu gösterir.

Çekim yasasını kendi hayatınıza dahil etmek için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:

  • Şükran duy
  • Hedeflerinizi hayalinizde görselleştirin
  • Herhangi bir durumda pozitifleri görün
  • Olumsuz düşünceyi nasıl ayırt edebileceğinizi öğrenin
  • Olumlu onay cümleleri kullanın
  • Olumsuz olayları daha olumlu bir şekilde yeniden gözden geçirin
  • Çekim yasası hayatın tüm zorlukları için acil bir çözüm olmasa da, hayata daha iyimser bir bakış açısı geliştirmeyi öğrenmenize yardımcı olabilir.
  • Ayrıca hedeflerinize doğru çalışmaya devam etmek için motive olmanıza yardımcı olabilir.

En Etkili Çekim Yasası

Kendi hayatınızın yöneticisi olmanızdır. Bu hayat sahnesinde kendi hayatınızın oyununu oynarken şu anda hayatınızda olan anne, baba, eş, çocuklar da sizlerin oyununuzda her biri sizin baş rolünüzü desteklemeliler. Bazen bu oyun sizin istediğiniz gibi olmayabilir. Siz kendinizi geri plana çekerek oyundaki kendi ilahiliğinizi de arka plana çekmiş olursunuz.

Ne istersek içimizdeki duygularla bize gelir.

Çekim yasası siz farkında olmadan sürekli çalışmaktadır. Evren sizinle ve düşüncelerinizle sürekli olarak iletişime geçer. Negatif düşüncelerinizi çekim yasasından korumak için yapmanız gereken ilk şey olumlu bir insan olmaktır. Olumlu düşünce ve iyi niyet çekim yasasının size hizmet etmesi demektir. Bu sırada düşünceleriniz ve sözleriniz her an önemlidir. İnanmadan pozitif düşünmeye çalışsanız da evren size hizmet etmez.

Çekim yasasına göre evren ömrünüz boyunca enerjinizle hareket etmekte. Bunun için sürekli olarak evrenle iş birliği yapmanız gerekiyor. İsteyin, istemekten korkmayın! Evrenden sürekli istediklerinizi dile getirin. Kalpten ve inanarak yapmanız gerektiğini asla unutmayın. İstediklerinizi sesli ya da sessiz her şekilde evrene bildirin. Bu şekilde isteklerinizin hızlıca olacağına güvenin. Güven çekim yasası için en önemli konulardan biri! Çekim yasasına güvenin ve isteyin.

https://www.elele.com.tr/plus/yasam/cekim-yasasi-nedir-cekim-yasasi-nasil-uygulanir

https://www.reyhanildas.com/cekim-yasasi-nedir/

https://onedio.com/haber/cekim-yasasi-ve-evrene-mesaj-gondererek-tum-isteklerimizi-elde-etmek-mumkun-mu-985727