Çeşit Çeşit Çanta

Ne şekil isterseniz o şekilde çanta bulabilirsiniz.

Jean-Clude Kaufmann'ın kitabında 'Sıradan bir aksesuar değildir çanta. Diplerinde saklanan çakıl taşlarından bir gözde unutulmuş alışveriş listelerine, bisküvi kırıntılarından aile fotoğraflarına, küçüğünden büyüğün, en değerlisinden en gülüncüne, içerdiği tüm çeşitlilikle apayrı evrendir.' der. Bu sezonda da bu sözü taşıyan farklı modellerde çantalar görmek mümkün. Biraz onlara bakalım.

-XL Çantalar-

Geçtiğimiz senelerde her sezon sürekli karşımıza çıkan ve hepimizin dolabında olan mini çantalar bu sezonda yerini büyük çantalara bıraktı. Her şekilde kombinleyebiliceğimiz küçük çantalar bazı durumlarda sıkıntı yaratabiliyordu çünkü oldukça küçük olan bu çantalara sığmak epey güç oluyordu. Bunun aksine XL çantalar içine her şeyi aldığı için büyük kolaylık oluyor. 

-Ofis Çantalar-

Bu trend abartılı çantaların tersine daha sade ve iş tarzıyla evrak çantası gibi tasarımlarla ortaya çıkıyor. Üstelik kombinlere de klasik bir hava katıyor. Ayrıca düşündüğümüzün aksine bu çantalar sadece işe giderken kullanılmıyor. 

-Metalik Çantalar-

Ayakkabılarda, pantolonlarda kullanılan metalik renkler, en sonunda çantalarda da yerini buldu. Göz alıcı ve kombinlemesi eğlenceli olan bu renk çantalarda oldukça ilgi gördü ve pek çok podyumda görüldü. Görünüşüne capcanlı ve enerjik dokunuşlar eklemek isteyenler için oldukça iddialı bir aksesuar.

-Işıl Işıl Çantalar-

Elmasları ve pırıltıları sevmeyen yani en azından beğenmeyen bir kadın tanımadım. Hele bir de bunu çanta ile birleştirmek fevkalade bir tasarım oluyor. Yine podyumlardan eksik olmayan bu parça çantayı taşıyan kişinin enerjisine de enerji katıyor. Eğer dikkatleri üstünüze çekmek istiyorsanız bu çanta tarzı tam size göre. 

-Denim Çantalar-

Basic tarzı benimsemiş olan insanların bayılacağı denim çantalar bu senede gündeme oturdu. Kot kumaşı olduğundan dolayı yağmurlu havalarda kullanılması biraz zor olsada güneşli günlerde kot kombinlerle çok şık oluyor. Üstelik her boyutta bulabileceğiniz bir çanta modeli. 

-Ultra Mini Çantalar-

Bu çantaları gördüğünüzde şaşırabilirsiniz, çünkü içine ne sığacağı konusunda pek çok kişinin fikri yok. Eğer mini çanta trendinden kopamadıysanız bu çantaya da bir şans verebilirsiniz. Sonuçta çantamızda eksik olmaması gereken şey bir kredi kartı ve ruj.