Dizi Önerisi: 2 Broke Girls

Komedi türünde dizi arayışında olanlara küçük bir öneri

Bugün eğlenceli bir dizi önerisiyle karşınızdayım. 2 Broke Girls dizisi 2011 yılında ABD'de yayınlanmaya başladı. Dizinin başrolünü iki güzel oyuncu paylaşıyor. Max karakterine Kat Dennings, Caroline karakterine ise Beth Behrs hayat veriyor.

Aynı restoranda çalışmaya başlayan Max ve Caroline'in maceraları dizinin konusunu oluşturuyor. Caroline zengin bir ailenin kızı. Ancak babasının hapse düşmesiyle bütün parasından oluyor. Geçimini sağlamak için bir restoranda çalışmaya başlıyor. Max ise restoranın gediklisi. Birden fazla işte çalışan, asla lafın altında kalmayan Max sert ama tatlı bir karakter. İnsanlara laf sokmasını keyifle izleyeceğiniz kesin.

Aynı restoranda çalışan zamanla aynı evi paylaşan, birbiriyle zıt karakterle sahip bu iki kızın ortak bir hayali var. Hayalleri bir cupcake dükkanı açmak. Önlerindeki en büyük engel ise para. Hayallerindeki dükkanı açmak için gerekli olan para ise 250 bin dolar. Gerekli parayı toplamak için el ele veren kızlar maceradan maceraya koşup, çeşitli işlerde çalışıyorlar. Zaman zaman başlarını belaya da sokuyorlar.

Her bölüm sonunda kızların toplam paraları izleyici ile paylaşılıyor. Bu şekilde hayallerine ne kadar kaldığını görebiliyorsunuz. Ana karakterler kadar yan karakterleri de seveceğinize eminim. Ukraynalı, Polonyalı, Güney Koreli karakterlerimiz ve insanlara laf sokmadan duramayan Max'i aynı restoranda hayal etmek bile yetiyor aslında.

Başrollerimiz sadece para kazanmaya çalışmıyor elbette. Aşık oluyorlar, aldatılıyorlar ve zaman zaman terk ediliyorlar. Pes etmek istedikleri anlar da yok değil. Sonunda hayallerine kavuşuyorlar mı gelin birlikte bakalım.

Dizi 6 sezondan oluşuyor. Ne yazık ki 7. sezonu onay alamadı ve arkasında bazı soru işaretleri bırakarak ekranlara veda etti. Bölümler ortalama 20-25 dakika sürüyor ve sanki hemencecik başlayıp bitiyor. Oldukça eğlenceli bir dizi ancak bel altı şakalara yer verildiği için herkes tarafından sevilmeyebilir. Komedi türünde dizi arayanların tercih edebileceği bir dizi.

Keyifli seyirler dilerim...